Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egy elsőre picit esetlenebb,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy elsőre picit esetlenebb, önbizalomhiányosabb fiúnak mennyire adtok esélyt a további randikon csajok?

Figyelt kérdés
Aki kedves, udvarias, nem kukul meg egy lány társaságában, de tapasztalatlansága okán szétszórt, kicsit feszengő tud lenni, nehezebben oldódik ilyen helyzetekben. Egyből lekoptatós a dolog vagy még egy esély kap, hátha magabiztosabb formát tud nyújtani legközelebb ? Esetleg van olyan, akinek picit imponál is ez a típus ? Mert az idegesség jele annak is, hogy nagyon érdekeli a másik fél, mindenképp jó színben akar feltűnni. Vagy nem tudom, be lehet törni :), mert nem a menthetetlen lúzer, csak kell egy kis löket.
2012. szept. 6. 21:57
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
# 9: A barátom elég sok elutasítást kapott előttem, én is elutasítottam elsőre. Aztán valahogy összekapta magát, elkezdett határozottan, magabiztosan viselkedni velem szemben, és ezzel nagyon megfogott, hogy hoppá, ilyen is tud lenni! Lehet, hogy az esélytelenek nyugalma miatt, ahogy az előző írta, de engem bizony levett a lábamról, randizni kezdtünk, és egy idő után nagyon beleszerettem. De nagyon kellett az, hogy érezzem, van önbizalma!
2012. szept. 7. 14:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!