Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A csajok milyen márkájú parfümöt kedvelik legjobban a férfiakon?
Figyelt kérdés
2012. szept. 6. 21:24
1/17 anonim válasza:
A márka szerintem teljesen mindegy, a lényeg, hogy jó illatú legyen és ne hasonlítson a wc sprayre. :D
2/17 anonim válasza:
a lényeg, h passzoljon a férfihoz
3/17 anonim válasza:
Minél kevesebbet, mert a legtöbb esetben büzlik töle az illetö.
4/17 anonim válasza:
szedj fel dohányzós lányt akkor tök m1 lesz :D
5/17 anonim válasza:
nekem örök kedvencem marad a One million :) uhh.
6/17 anonim válasza:
Nem tudok pontos neveket, öcsémnek volt egy kék színű Mexx-e, nagyon jó illatú, exemnek vmi "David Beckam" illata :D, és a STR8 meg az Old Spice illatai is nagyon bejönnek.
Remélem ez valamit segített. Sok kellemes férfi parfüm van.
8/17 anonim válasza:
Az Old Spice nagyon jó, meg néhány Axe, de valahogy ha máson érzem, akkor undorító, páromon viszont hihetetlenül vonzó. Meg persze a feromonos parfümje, na az valami állati cucc, de annak nem tudom a nevét, féltve őrzött kincs. :D
9/17 anonim válasza:
5 ös vagyok és igen lány vagyok :D
10/17 anonim válasza:
one million
ez nálam mindent visz:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!