Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet a problémája? Mit tehetnék én?
Figyelt kérdés
2hónapja vagyok szorosabb viszonyban egy sráccal. Ez azt jelenti, h bulikban már többször is kavartunk(csók,fogta a kezem), és kisebb társaságban is dumálgatunk meg hülyéskedünk, fb-on is beszélünk, de nem vagyunk együtt, már nem találkozunk kettesben sem...Az első hónapban találkoztunk 2-szer,3-szor. Ma ráírtam, és éreztem,h baj van, rákérdeztem, és elméletileg nekem tudnom kellene, h mi a problémája...valamit csináltam,de nem mondja el,h mit. Pénteken szülinapja lesz. Nem tudom,h vegyek-e valamit neki, és azt elküldjem-e a tesójával, mert összefutni nem tudok vele,főleg,ha haragszik rám...Vagy hagyjam inkább békén?! Csak az a baj,h én kedvelem...és tudom,h ő is kedvelt, de az utóbbi időben ezt nem tapasztalom már annyira,mint régebben :/2012. szept. 5. 18:34
2/11 A kérdező kommentje:
elméletileg nincs neki...
2012. szept. 5. 18:37
3/11 carolinne válasza:
Próbálj meg találkozni vele kettesben, mondd meg neki hogy nem tudod mire gondol, és légyszives magyarázza el.
4/11 A kérdező kommentje:
csak az a baj,h már fb-on is alig válaszol arra amit írok...:/ nem tudom,h mit csinálhattam...
2012. szept. 5. 18:52
5/11 anonim válasza:
Lehet megunt. Nem rosszból, 100%-ig ugyanebben a helyzetben vagyok. :/
17l
6/11 A kérdező kommentje:
és akkor inkább azt mondja,h haragszik rám? :/
2012. szept. 5. 19:00
7/11 anonim válasza:
nincs közös ismerősötök, aki megmondaná neked vagy meg tudná tőle finoman tudakolni, hogy mi a baja? de szerintem is lehet egyébként hogy egyszerűen le akar rázni valahogy és nem jutott eszébe ennél jobb.
8/11 A kérdező kommentje:
De,a húgát is meg tudnám kérdezni, vagy egy közeli haverját, de ha tényleg az van, h megunt, akkor felesleges még mindig futkosnom utána...
2012. szept. 5. 19:21
9/11 anonim válasza:
Én vagyok az, aki mondta, hogy hasonló helyzetben volt. Nekem sem mondta konkrétan, hogy megunt, csak nem írt rám, illetve ha kérdeztem valamit, 2 szóval intézte el a választ. Aztán már nem kerestem, mert rájöttem. Nem tettem semmit, ami miatt haragudhatott volna, szerintem te sem, arról nyilván tudnál. Akik belemennek ilyen dologba, hogy buliban smárolás, tapi, kézfogás, általában szeretik kiélvezni az élet ilyen fajta lehetőségeit, és nem ragadnak le még kavarópartnernél sem.
10/11 A kérdező kommentje:
Csak neki 5hónapja lett vége egy hosszú kapcsolatának...gondoltam, hogy ő más...meg állítólag már azt a lányt is kiheverte
2012. szept. 5. 22:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!