Mit tehetnék az ellen, hogy nő létemre ne kopaszodjon a hajam? Van másnak is ilyen problémája?
Figyelt kérdés
Még 30 sem vagyok, de már fiatalabb koromban is a fejtetőmön kevesebb a haj, a választéknál és volt már,hogy megjegyezték, hogy kopaszodok.Szép göndör a hajam, de a fejtetőmnél kevés a haj és nagyon szégyellem.Használtam már Varga cseppet, Biovannét, de nem használt egyik sem.
Egyáltalán lehet ezen segíteni?
Más frizura esetleg?
2010. febr. 23. 13:28
1/9 anonim válasza:
Nem tudom, milyen hosszúságú a hajad, de ha megtudod oldani tűzd fel a hajadat a fejtetődre, és akkor nem fog látszani! Hajpánt sem rossz megoldás!
2/9 anonim válasza:
Szerintem próbálj ki valami hajhullás,vagy hajerősítő sampont..Niveába van
3/9 anonim válasza:
Menj el orvoshoz, mert ez sok esetben hormontzavarra utál, és azt csak orvos tudja kezelni. Ha tényleg ez a baj, akkor a különféle itt-ott kapható csodaszerek nem fognak használni.
4/9 anonim válasza:
Bocs, nem utál, hanem utal - kicsit elgépeltem...
5/9 anonim válasza:
14:02 vagyok.
ha nem szárítod meg a hajad,akkor turpánra csináld meg.
mert a hajhagymád megfázik,és kihullik a haj.
6/9 A kérdező kommentje:
A hátam közepéig ér a hajam, hátul eléggé sűrű, de a fejtetőn sajnos ritka. Olyan kellene,ami serkentené az inaktív hajhagymákat,ha egyáltalán van ilyen.
Amúgy köszönöm a válaszokat.
2010. febr. 23. 15:00
7/9 A kérdező kommentje:
Ha masszírozom a fejemet naponta akkor javulhat a vérkeringésem a fejtetőmön? Mert így lehet aktiválná a hajhagymákat. Vagy ez hülyeség?
2010. febr. 23. 15:03
8/9 anonim válasza:
Állítólag ez segít meg vmi komiba annó olvastam itt h drogériába vmi hajnövesztős cucc ami kicsit drágább de eléggé segített az illetőnek csomo kis haj kezdett el nőni rajta bármár nemtom mivolt az sajnos :S
9/9 anonim válasza:
Addig is amíg valami használ, szerintem az is jó megoldás lehet, hogy próbáld meg variálni a választékodat, ha mindig egy helyen van elválasztva a haj nem tesz túl jót neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!