Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szőrbenövéses "hegek" vannak...

Szőrbenövéses "hegek" vannak a bikinivonalamnál. Ez miatt félek elmenni kozmetikushoz intim gyantára. Van más is, akinek ilyen hasonló problémája van?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 7. 01:50
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem, de majd ha mi pasik leléptünk, akkor beszélhettek a hüvelygombáról is...
2011. ápr. 7. 06:57
 2/7 anonim ***** válasza:
Menj el nyugodtan,ő a visszamaradt hegeket is gyógyítja.Kozmetikus vagyok.
2011. ápr. 7. 07:09
 3/7 anonim ***** válasza:
Bocsi az off-ért: olyankor a kozmetikus látja a puncit?
2011. ápr. 7. 08:30
 4/7 A kérdező kommentje:

06:57-es : Igazán szellemes vagy :)

07:09-es : Te hol dolgozol? Azért az ilyesmiben kicsit szemérmes vagyok. A volt kozmetikusom elment szülni és nem nagyon találtam még olyat, akinek szívesen "terpesztenék" :)

08:30-as : Hát teljes intim gyantánál látja :)

2011. ápr. 7. 13:04
 5/7 anonim ***** válasza:
Igen,látjuk.De higgyétek el ilyenkor nem azt figyeljük,hisz ez munka.Aki nem bírja nem vállalja.Ha nálam van ilyen nekem ez olyan,mintha kart vagy lábat gyantáznék.Én ilyenkor beszélgetek a vendégemmel valami teljesen másról így elterelhető a figyelem,hogy mit is csinálunk.Ne legyetek gátlásosak!
2011. ápr. 8. 07:42
 6/7 anonim ***** válasza:
8:30-as vagyok. Én annyira nem vagyok gátlásos, de olyankor kihajtogatjátok a puncit? Mert ugye a csikló körül is vannak apróbb szőrök. Nekem ez már picit határvonal. Bocsi a kérdésem megfogalmazásárt, nem tudtam szebben.
2011. ápr. 8. 15:21
 7/7 anonim ***** válasza:
Mármint a gátlásosságomban határvonal :)
2011. ápr. 8. 15:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!