Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem ismeri valaki? :D 16:45 Hév :D
Figyelt kérdés
Azt hiszem 16:45 kor láttam meg,mert addig háttal ültem neki,de láttam a közvágóhíd-ráckeve héven 16:45 körül,egy csodaszép lányt.Sajnos nem láttam meddig ment,és azt se láttam hogy hol szállt fel. Soroksáron túl,ez biztos :D Világos barna haj,Fehér póló volt rajta színes mintával,rövidnadrág,és levél alakú minták voltak a táskáján,ami az ölében volt :D Elöl ült,menet iránynak háttal. Ha esetleg valaki ráismert ennyiből, tudja a nevét,vagy valami,megköszönném... :D2012. szept. 4. 18:07
1/8 anonim válasza:
Én vagyok az b@szki,te nyúltad le a tárcámat?! :)
2/8 anonim válasza:
Pista volt az.Tuti ő szokott ekkorát fingani!
3/8 anonim válasza:
Te voltál az a kék pólós csávó?
4/8 anonim válasza:
Szerintem ellenőr,nem sikerült elkapnia a csajt aki bliccelt,így próbálkozik..
5/8 anonim válasza:
Hát, itt nem fogod megtalálni sztem mert az összes elvicceli xD
6/8 anonim válasza:
Nem vagyok benne biztos, de a személyleírás alapján lehet, hogy ismerem. Legalábbis én ismerek egy lányt akire talán ráillik a személyleírás, és tudom, hogy azzal a hévvel jár. Valamint a ruhái is "ismerősek" most hogy így leírtad... A táskája biztosan stimmel. Évfolyamtársam volt, köszönő viszonyban vagyunk. Aranyos csaj. Miért meg akarod ismerni?
7/8 anonim válasza:
Minek keresed? Amikor lett volna alkalmad leszólítani, akkor miért nem tetted? Ja, mert lúzer vagy! Valld be!
Ha megtudnád hogy ki az, akkor sem lennél képes felszedni.
8/8 anonim válasza:
Menj vissza holnap is 16:45-kor, hátha ott lesz. Szólítsd le, mert még mindig jobb, ha leszólítod, és úgy lesz kudarc, mintha meg sem próbálod.!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!