Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nem ismeri valaki? :D 16:45...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem ismeri valaki? :D 16:45 Hév :D

Figyelt kérdés
Azt hiszem 16:45 kor láttam meg,mert addig háttal ültem neki,de láttam a közvágóhíd-ráckeve héven 16:45 körül,egy csodaszép lányt.Sajnos nem láttam meddig ment,és azt se láttam hogy hol szállt fel. Soroksáron túl,ez biztos :D Világos barna haj,Fehér póló volt rajta színes mintával,rövidnadrág,és levél alakú minták voltak a táskáján,ami az ölében volt :D Elöl ült,menet iránynak háttal. Ha esetleg valaki ráismert ennyiből, tudja a nevét,vagy valami,megköszönném... :D
2012. szept. 4. 18:07
 1/8 anonim ***** válasza:
88%
Én vagyok az b@szki,te nyúltad le a tárcámat?! :)
2012. szept. 4. 18:08
 2/8 anonim ***** válasza:
Pista volt az.Tuti ő szokott ekkorát fingani!
2012. szept. 4. 18:09
 3/8 anonim ***** válasza:
Te voltál az a kék pólós csávó?
2012. szept. 4. 18:14
 4/8 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem ellenőr,nem sikerült elkapnia a csajt aki bliccelt,így próbálkozik..
2012. szept. 4. 18:21
 5/8 anonim ***** válasza:
Hát, itt nem fogod megtalálni sztem mert az összes elvicceli xD
2012. szept. 4. 18:38
 6/8 anonim ***** válasza:
Nem vagyok benne biztos, de a személyleírás alapján lehet, hogy ismerem. Legalábbis én ismerek egy lányt akire talán ráillik a személyleírás, és tudom, hogy azzal a hévvel jár. Valamint a ruhái is "ismerősek" most hogy így leírtad... A táskája biztosan stimmel. Évfolyamtársam volt, köszönő viszonyban vagyunk. Aranyos csaj. Miért meg akarod ismerni?
2012. szept. 4. 19:11
 7/8 anonim ***** válasza:

Minek keresed? Amikor lett volna alkalmad leszólítani, akkor miért nem tetted? Ja, mert lúzer vagy! Valld be!

Ha megtudnád hogy ki az, akkor sem lennél képes felszedni.

2012. szept. 4. 19:28
 8/8 anonim válasza:
Menj vissza holnap is 16:45-kor, hátha ott lesz. Szólítsd le, mert még mindig jobb, ha leszólítod, és úgy lesz kudarc, mintha meg sem próbálod.!!!!!
2012. szept. 4. 19:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!