Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudok izmosodni, így sovány fiúként nem lesz sosem barátnőm?
Valami baj van velem, mert hiába edzem nem izmosodom és eddig is csak egy-két kilót tudtam felszedni az meg meg sem látszik szinte. Itthon edzek, van egy edzéstervem. Egész kemény, a végén mindig leizzadok és levegőt is alig tudok venni, szóval nem semmi meló. Ezt megcsinálom heti egyszer legalább, ahogy időm és erőm engedi, de nem látom az eredményt. Csak annyi, hogy már több fekvőt bírok kinyomni, mint először, de súlyban és izomtömegben nem történt változás. Na már most, a lányokank az izmos pasik kellenek, legalább egy kevés izom jól jönne. Vékony fiúként esélytelennek érzem magamat és a tények is engem igazolnak, mert egy lány sem tapad rám. Bezzeg egyik haverom izmos és kondizni is tud, mert van pénzük rá, így már jó izmos teste van és nem egy lány volt, hogy magától ment oda hozzá, mert bejött neki haverom.
Én is erre hajtok, más megoldás nincs, hiszen úgyis a lányok választanak pasit maguknak és eddig is akárhány lányhoz mentem oda mind lekoptatott a van barátom szöveggel vagy láttam az arcán, hogy nem vonzódik hozzám. Én tényleg szeretnék izmosodni, de hiába valahogy nem megy. Lehetséges, hogy túl alacsony a tesztoszteronszintem?
:/
Mondjuk mély, férfias hangom van és kívánom is a szexet napi szinten, de az izmaim nem sok, ami van, szinte semmi, sovány vagyok a tömegindex szerint is és legalább 6-7kg kéne, hogy normál kategóriába kerüljek. :/
ma 15:25
Á, így más. Ha magas, akkor világos. A lányoknál másik vonzó tényező a magasság. VAlószínűleg 180-190cm magsan már rég lett volna barátnőm és gyúrnom sem kéne hozzá, de így... :/
ma 15:39
Igen, szeretek edzeni, még, ha sz@rt sem érek el vele, jó érzés próbálkozni izmosodni.
"Á, így más. Ha magas, akkor világos. "
Igen magas volt a srác kb. 185 cm.,de mondom,hogy kákabélű volt,mégis milyen barátnőt tudott a magáénak... Látod ezért mondom,nem minden ha valaki izmos.A lánnyal amúgy beszéltem,és valójában az fogta meg benne,hogy ilyen magas barátja soha nem volt még..,és a szeme színe(zöld).
ma 16:01
Látod, erről beszéltem. Én alacsony fiúként kinek is kellenék?
-P90X edzésterv. otthoni izomgyár.
-tömegnövelő étrend
-kerotin, glutamin, aminósavak, tejsaófehérje, szólócukor
-heti 3-4 edzés (1el sz@rt sem érsz)
(most volt szülinapom veszek tömegnövelőt, jött a sok pénz :D)
F19
Ha az izomfelszedéssel van gond, akkor lehet indoka kaja, psziché, vagy csak egyszerűen ilyen alkat vagy. Ha a súlyzós edzésekkel nem haladsz sokkal alőbbre próbálj meg másfajta nagy erőt igénylő sportot, például birkózás, cselgáncs. Ezeket ilyen fiatalon is űzheted biztonsággal, ráadásul egy olyan közegbe kerülsz, ahol csak az "álomkategória" testalkat vezs körül, ráadásul lesz edződ, aki előtt biztos nem tudsz csalni. Ilyen fiatalon nem ajánlom a "testépítőszereket" (kreatin, fehérjekoncentrátumok) mert egyszerűen ilyenre nincs szükséged, viszont figyelj oda a pihenésre is, ha sportolsz szedj rendszeresen legalább B,C vitaminokat, Mg, Ca szintén ajánlott. Nem tudok hirtelen mást mondani, de szerintem a környezetváltozás biztos tud ilyen hatást is kiváltani.
Nekem épp ellenkezőleg 33F, 169cm vagyok már csak 108 kg, ebből még 30-at akarok leadni, és akkor lesz jó. Mondom a cél elérésében a felfogás (hozzáállás, kitartás) minimum 50%, edzői utasítás, rámenősség kb 25-30%, a többi pénz (persze a sportbérleten, meg utazási költségeken, konyhapénzen felül)!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!