Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon gátlásos, félénk, hamar zavarba jövő fiúként kellek én egy lánynak is valaha?
én is ilyen vagyok, 19 éves és NEM
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEMMMMMMMMMMMMMMM
Nem tudok velük barátkozni csak neten, mert egyszerűen rondának érzem magamat és félek is csak úgy lányokkal ismerkedni élőben. Biztos elutasítanának a külsőm miatt vagy megaláznának mindenki előtt, hogy "jé, ez a kis csúfság mit képzel magáról, húzz el innen te nyomi, ronda fiúcska!"
Mindig ezt érzem, igazából ezért alakult ki bennem főleg ez a gátlásosság és félénkség a lányoktól.
Ne a legszebbekhez menj oda ;)
én is így neten ismerkedtem, erre az első talira sikerült kifognom egy nagyon szép csajt.. elég izgi volt :D
de ha neten elbeszélgetsz velük, akk utánna mitől fosol?
am a csúny lányoktól én is félek :D
ma 18:10
Az milyen?
De neten merek csak kezdeményezni lányoknál, ott is csak úgy, ha nem látják a képem, mert tisztában vagyok, hogy ronda vagyok, vagyis én annak érzem magamat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!