Álmodtatok valaha is a pocakotokban jövő gyereketekkel?
Én is álmodtam már vele, főleg az elején!
De az nem jó, ha félelmeid vannak, ezeket próbáld meg leküzdeni! Biztosan menni fog neked is a szoptatás!!
Nem kell annak fájnia!! Próbálj pozitívabb lenni, mert a pocaklakód az összes rezdülésedet érzi!!
21hkm
3. vagyok.
Aranyos volt az álmod. :) Ne félj a szoptatástól, menni fog! Fontos, hogy kérj majd segítséget, hogy hogyan is kell helyesen mellre tenni, stb. Nekem nem mutatták meg, mert mindig éppen sok dolguk volt, és már rohantak is kifelé. Na ennek az lett a következménye, hogy vérhólyagot szívott a bimbómra a kislányom, berepedt, üvölteni tudtam volna, úgy fájt... Ezért ragaszkodj majd hozzá, hogy adjanak segítséget. :) Ne hagyd magad lerázni! Boldog babavárást kívánok! :)
Én is álmodtam egyszer -kétszer :)
Bár én kicsit furábbat.
Egyszer azt ,hogy sírtam mert fiam lett ,mert én lányt akartam .
Másodszor valami miatt kivették a 10 hetes babám a hasamból. De mondta a doki,hogy minden rendben van és vissza akarta tenni. Én meg megkérdeztem ,hogy milyen nemű. És akkor azt mondta kisfiú és visszatette. :)
Még nem tudjuk fiú vagy lány lesz e,de nagyon kíváncsi vagyok ,hogy valóra válik e az álmom :) Pláne mióta ez volt fiút szeretnék inkább,pedig mindig lánypárti voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!