Álmodtatok valaha is a pocakotokban jövő gyereketekkel?
10-es vagyok még.
Az hogy a szopizással álmodtál, az a félelmedből adódik. Én sokat barnáztam velük és olyan álmaim is voltak, hogy barnázok és sokszor kivert a viz miatta.
A második nem volt tervezett baba, a férjem nem is akarta egyáltalán őt, nagyon nehéz döntéshelyzetbe kényszerültem. Kb nyolchetes voltam, amikor álmomban egy fél év körüli kisfiút tartottam a karomban, különleges, gyönyörű kék szemekkel vesébelátóan bámult rám, tudtam, hogy ez Ő. És akkor megszólalt nagyon kellemes, mély férfihangon(!), hogy " kűzdj értem!" annyira megijedtem hogy egyből felriadtam.
Ezek után nem volt kérdés, hogyan döntök!
A házasságom ráment a dologra, de tudom, hogy ennek így kellett lennie. Amikor a kisfiamat a szülést követően a kezembe adták és rámnyitotta azokat a hihetetlen kék szemeket, hát zsigerekig megborzongtam, mert UGYANOLYAN volt, mint álmomban! Mivel nehéz szülés volt, arcra nem hasonlított, de a szemei egy-az-egyben azok voltak. És amikor elérte a féléves kort, az arca is az álombéli lett. Hiszem, hogy Őt láttam akkor.
De voltak mér korábban is fura álmaim, pl nagymamámmal álmodtam, aki már rég meghalt, a régi kertben voltunk, loncillat, meleg napfény, homok a talpam alatt, mint rég.. nyilván gyerekkori emlék. Aztán jött nagymamám, aki nagyon hiányzik azóta is, és kézenfogva hozta magával a papát, mindketten az öregkori önmaguk, papa abban a ruhában, amiben legutóbb találkoztunk. Megálltak és papa megsimogatta a hajam. Én elkezdtem könnyezni és felébredtem. Másnap telefonáltak, hogy a papa az éjjel meghalt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!