2012-VS 2013? lesz valaha jobb?
Nem az évek oldják meg a gondjaidat, meg nem is az egyház, de még csak nem is a politikusok, hanem Te magad.
Ha 2014-ben állsz neki, akkor neked 2014 lesz a legjobb éved.
Vidéken sem tud mindenki baromfit és sertést tartani!
Az sem ingyen van. A takarmány,az állatorvos is sokba kerül. Hely és szakértelem is kell hozzá.
Nem lesz jobb jövőre sem,inkább még rosszabb.
Kedves kérdező!
Tudom mit érzel, én is végigagyaltam az egészet, és én is innen közelítettem meg, hogy mit csináljak ha ez meg az drága, én meg csak ennyit keresek.
Többet kell keresni!
Nem tudsz mást csinálni, nem mondhatjuk meg mi az árakat.
Hogyan kell többet keresni? Ez nehéz kérdés, én meg csak azt írhatom ide, hogy én milyen irányba indultam.
Meg kell nézni, hogy a jelenlegi munkahelyen van-e előrelépési lehetőség anyagilag. Ha van, tegyél meg érte mindent (nem a másik arcába taposásra gondoltam), ha nincs, át lehet gondolni hogy a megfelelő helyen/cégnél vagy-e. Mellette lehet agyalni mellékjövedelmen, képzési lehetőségeken.
Meg kell nézni van-e valamiben tehetség, ha van, akkor azt fejleszteni és megpróbálni kamatoztatni, bár a "megpróbálni" szót nem szeretem, "Csinálni!" jobb.
Emellett beszélgetni, informálódni kell, hall dolgokat, lehetőségeket innen-onnan az ember. Olyanokkal beszélj, ismerkedj, akikről tudod hogy "jól megy" a soruk, meg akiket úgy emlegetnek: "a szerencsések!"
A lényeg, soha nem beletörődni hogy nekem már csak ez jutott. Hiszed vagy sem, az agyalásnak meglesz az eredménye, tudod az agya olyan mint az izom, "tornásztatni" kell, de ha beletörődsz, és az évektől várod a megoldást, az soha nem jön el.
(Sokan rendszerváltás óta azt várják hogy itt egyszer jobb élet lesz, Te ne várd!)
Kívánom hogy jobb irányba terelődjön az életed!
tudom hogy igazad van de néha el fog ez az érzés ...
" Léptem bizonytalan
Gondolatom gyáva
Én nem verhetek életet
A haldokló világba
Lelkemet zsarolják
Nap mint nap koldusok
Agyamat mossák
Cím nélküli doktorok
Törvényekkel hajtanak
A törvénytelenségbe
Nem találom a helyem
Sem idõben se térbe
Keresem a választ
A kopott falakon
A rég lecsengett szavakon
A nappalban az éjszakában "
Jelenlegi kormányunk szerint "hosszú távon" fognak megtérülni a mai nehézségek.
Hasonló a borbélyműhely ajtajára kirakott táblához:
"Rögtön jövök".
Ezeknek olyan jókor jött a válság, mint leltár előtt a raktártűz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!