Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért nem tudok izmosodni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudok izmosodni, így sovány fiúként nem lesz sosem barátnőm?

Figyelt kérdés

Valami baj van velem, mert hiába edzem nem izmosodom és eddig is csak egy-két kilót tudtam felszedni az meg meg sem látszik szinte. Itthon edzek, van egy edzéstervem. Egész kemény, a végén mindig leizzadok és levegőt is alig tudok venni, szóval nem semmi meló. Ezt megcsinálom heti egyszer legalább, ahogy időm és erőm engedi, de nem látom az eredményt. Csak annyi, hogy már több fekvőt bírok kinyomni, mint először, de súlyban és izomtömegben nem történt változás. Na már most, a lányokank az izmos pasik kellenek, legalább egy kevés izom jól jönne. Vékony fiúként esélytelennek érzem magamat és a tények is engem igazolnak, mert egy lány sem tapad rám. Bezzeg egyik haverom izmos és kondizni is tud, mert van pénzük rá, így már jó izmos teste van és nem egy lány volt, hogy magától ment oda hozzá, mert bejött neki haverom.

Én is erre hajtok, más megoldás nincs, hiszen úgyis a lányok választanak pasit maguknak és eddig is akárhány lányhoz mentem oda mind lekoptatott a van barátom szöveggel vagy láttam az arcán, hogy nem vonzódik hozzám. Én tényleg szeretnék izmosodni, de hiába valahogy nem megy. Lehetséges, hogy túl alacsony a tesztoszteronszintem?

:/

Mondjuk mély, férfias hangom van és kívánom is a szexet napi szinten, de az izmaim nem sok, ami van, szinte semmi, sovány vagyok a tömegindex szerint is és legalább 6-7kg kéne, hogy normál kategóriába kerüljek. :/

2012. szept. 2. 15:10
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:

Figyelned kellene a taplalkozasra, sok csirkemellet egyel es rizset. Tudod a taplalkozas 70%ban, mig a mozgas csak 30%ban befolyasolja az eredmenyt.

Emellett ha izmosodni akarsz keszits hazilag sulyzokat, de nehezek legyenek es azokkal edz sokat, par fekvo nem segit sokat.

2012. szept. 2. 15:16
 2/19 anonim válasza:
Ha küldesz képet meg lehet mondani
2012. szept. 2. 15:16
 3/19 anonim válasza:
Én azt javaslom, hogy ha akarod, folytasd a kondizást, de inkább a személyiségedre kellene "rágyúrni".
2012. szept. 2. 15:17
 4/19 anonim válasza:
Testsúlykilogramonként minimum 2gramm fehérje-mivel ektomorf vagy 4-5000 naponta-edzőterem,heti 3 edzés.Amit csinálsz,azzal sz.art sem fogsz elérni
2012. szept. 2. 15:18
 5/19 anonim ***** válasza:
Ez hülyeség hogy az izmos fiúk jönnek be a lányoknak a lányoknak az értelmes és normális pasid jönnek be kisfia na de a kérdésedre válaszolva hát te nagyon rosszul csinálod figyelj nyomass sok fehérjét meg zsíros kajákat és többet edz ne heti egyszer mert az lófax .. én is napi 4szer edzettem fél év alatt 36os kezem lett 28ról :D meg amúgy annyitól h leizzadsz nem azt jelenti h az izmaidat megdolgoztattad .. én már 50felülésnél izzadok de most már meg kell csinálnom 400at hogy valamit érezzek is :D mindig növeld a széria számot meg a tömeget amúgy először tömegre menjél és utána már ha nőnek az izmaid kisebb súllyal sokszor az már szálkásítás lesz de az ráér fél év múlva is és ne csak egy izmodra edz neten nézz egy értelmes edzéstervet amire időd és energiád is lesz és ne egyen olyan h egyik héten csinálod másik héten meg nem ... mert akkor semmit nem ér az egész de amúgy ne a csajok miatt gyúrd ki magad mert nem érsz majd el vele többet mert a legtöbb leszarja hogy 32es vagy 38as kezed van ez csak a jobb csajoknak jön be már megtanultam egy ideje amúgy a barátodban akkor valami más vonzó is volt hogyha az a csaj oda ment hozzá meg több bátorságod legyen bas.zki ne legyél már nyuszi mert úgy soha nem lesz csajod !! na remélem tudtam segíteni :D 15!F
2012. szept. 2. 15:20
 6/19 anonim ***** válasza:
Nekem is pont ez a bajom vékony vagyok. Csajoknál nekem sincs sok esélyem ugyhogy megértelek téged kérdező!
2012. szept. 2. 15:21
 7/19 A kérdező kommentje:
Nem véletlen otthoni edzéstervet tolok. Nincs pénzem kondira. De úgy tűnik igazatok lehet, mert egy hónapig voltam kondizni és volt pénzem tömegnövelőzni és máris elkezdtem hízni, igaz csak egy kilót, de az stabil volt. Most meg örülök, ha nem fogyok. :/
2012. szept. 2. 15:22
 8/19 anonim ***** válasza:
Ez tudod mekkora baromság,hogy csak az izmos srácoknak van barátnője...! Volt munkahelyemen volt egy gyönyörű lány és a barátja egy magas de vékony srác volt 1 dkg izom nem volt rajta.A lány még egyszer mondom,gyönyörű szép volt!!Innentől kezdve mi a problémád??? Tán a személyiségeden kéne kicsit csiszolni,hogy felnézzenek rád a lányok!Nem minden az izmos test és a külső...
2012. szept. 2. 15:25
 9/19 anonim ***** válasza:
És akkor mi van ha majd egyszer izmos leszel??Azt hiszed tapadni fognak rád a csajok? Lehet csak az első megszólalásodig.... Megnöveli az önbizalmad,ha kigyúrt leszel és odamersz menni majd csajokhoz? Lehet,hogy pont ezért nem jössz be csajoknak mert nincs önbizalmad és ezt érzik rajtad..
2012. szept. 2. 15:29
 10/19 anonim ***** válasza:
Az a heti 1 alkalom kb 3 év múlva szépen meg is látszik, szóval csak kitartás.
2012. szept. 2. 15:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!