Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nagyon gátlásos, kicsit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon gátlásos, kicsit félénk fiúként hol találhatnék olyan lányt, aki így is elfogadna?

Figyelt kérdés

2012. aug. 19. 12:04
 1/6 valaki a tömegből ***** válasza:
Suli, park esetleg könyvtár, de ezt erőssen kétlem. De ja előzőnek igaza van neten a legkönnyebb ha gátlásos vagy.
2012. aug. 19. 12:11
 2/6 anonim ***** válasza:

próbáld levetkőzni, mert így nehéz lesz.

nem olyan nehéz amúgy (én is ilyen voltam), csak nem szabad beletörődni...

2012. aug. 19. 12:15
 3/6 anonim ***** válasza:
Ha jól nézel ki, bárhol. Ha csúnya vagy, sehol.
2012. aug. 19. 12:49
 4/6 A kérdező kommentje:
Ez nagyon lelkesítő volt, kedves harmadik. Nem is tudom minek hiszem, hogy vannak még rendes lányok, akik adnának esélyt nekem. :(
2012. aug. 19. 13:05
 5/6 anonim ***** válasza:
A rendes lányok nagyon ritkák, és mindnek van már egy jóképű pasija.
2012. aug. 19. 13:06
 6/6 anonim ***** válasza:

Ha nagyon gátlásos vagy, menj el mindenféle tanfolyamra még ha ingyenes akkor is így emberek között leszel és ha látsz egy csajt aki ideálra csinos, menj oda és mond neki hogy szia xy vagyok, téged hogy hívnak, szia xy kérdezd meg miért jött el erre a tanfolyamra, ha azt mondja meg érdekel és nincs konkrétum kérdezz rá, hogy mit dolgozik, ha mond valamit xy akkor térj ki rá, hogy hol szerezte a diplomát és kérdezd arról az irányról, azt mondja hogy érettségije van vagy nincs, kérdezd meg hogy mikor szünet lesz, volna kedved találkozni is hosszabban beszélgetni összeismerkedni, esetleg volna e kedve meginni egy kávét és beszéljetek mindenről kérdezd meg milyen filmeket néz ha egyáltalán szereti e a mozifilmeket.

Általában a nők szeretik a humort, a sci-fit, a horrort, a félelmetes dolgokat, a süteményeket stb...

Sok sikert!

A lényeg hogy tanfolyamra menj el, mert ott tudsz ismerkedni! A könyvtár nem jó, mert folyton rád szólnak hogy maradj csöndben stb...a zínház gagyi ismerkedésre alkalmatlan hely, a mozi még jó lehet de a lányok általában barátnővel járnak vagy pasival szóval ott az ellenség a fő hátrány.

Olyan hely kell, ahol csak és egyedül ő van és nem más dekkol mellette, ilyen helyek az uszoda, az edzőtermek, az edzőtábor, a sima tábor, gamertábor (ha esetleg kocka vagy) vagy pedig tanfolyamok (agykontroll tanfolyam, kereskedelmi tanfolyam)

Esetleg ha felsőoktatásba igyekszel, akkor HÖK-ös bulik, vagy ha kollégiumba laksz majd, ott is vannak szabadidős tevékenységek és ott is lehet ismerkedni! Egyetemen a levelező tagozaton vannak szép lányok, a nappalin is vannak de ott elég sok a foglalt vagy a lánysereg barátnői nem hagyják érvényesülni.

Egyébként hatalmas aranyszabály ha egy lányt akarsz hódítani egy lányseregen belül nyűgözd le a többi lányt, aki körülötte van és utána a célszemélyre tudsz koncentrálni.

Olyan ez mint a jobb agyféltekés rajzolás, ne az ujjadat akard lerajzolni, hanem a mögötte levő területet és az ujjadat fogod lerajzolni ezzel a technikával.

Hajrá!

2014. júl. 9. 13:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!