Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nem értem itt csak ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem értem itt csak ilyen srácok vannak fent?

Figyelt kérdés
Nem akarok senkit sem meg sérteni. De az eddigi tapasztalataim alapján itt alig vannak helyes, jó képű, rendes, nem csak szexre utazó srácok, és vonzó lányok!! Most nincs barátom de gondoltam itt majd megismerek pár fiút. De itt csak tényleg ilyenek vannak? A legtöbb csak szexre utazik, vagy van már barátnője. Tényleg olyan nagy baj ha az ember a szexen kívül más is szeretne majd csinálni egy komoly kapcsolatban?? Mert én szeretnék már végre be pasizni, de komoly kapcsolati szándékkal. Vagy ilyen pasiról ne is álmodjak?? 16/L

2012. aug. 31. 19:54
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
Akk sûllyesszétek a menõzést.Ok?Ti irtok én válaszolok.Téged kérdezett valaki?
2012. aug. 31. 21:46
 32/34 anonim ***** válasza:
te,immár háromszor is.
2012. aug. 31. 21:49
 33/34 anonim ***** válasza:
Nah tényleg uuu :),most bebuktam.:)
2012. aug. 31. 21:51
 34/34 anonim ***** válasza:
Nem utazom a szexre, nincs barátnőm, ellenben mindig van legalább 200km távolság ami lehetetlenné teszi, hogy egy "kapcsolat" jobban elmélyülhessen...
2012. aug. 31. 22:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!