Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem értem itt csak ilyen srácok vannak fent?
1/34 WP válasza:
Nekem nem az a szándékom, és nem arra utazom ha szeretnél valamit irj,vagy küldj képet :D 15/F
2012. aug. 31. 19:55
:D interneten mindenki más.Én csak jóképű nem vagyok.átlagos az arcom.Minden másban megfelelek az elvárásaidnak.
Ergo neked már nem felelek meg -.-
F19
2012. aug. 31. 19:55
WP szerinted leáll veled ismerkedni?:D
2012. aug. 31. 19:56
Nem csak olyanok vannak fent...
Van fent normális is, mint én.
16/f
igazad van ! így van.
ÉN is csak egy idióta meggondolatlan hülye b@rom se-ggfej vagyok aki csak kihasználja vagy átveri a nőket, és csak dugni akar semmi mást!
Ja és persze olyan ronda vagyok b@sszki hogy az valami förtelem...
jesszusom....:)
dettó, nem vagyok jóképű, átlagos arcom van szóval a te normádnak nem felelek meg.
Ez nem társkereső fényképes hirdetéssel. Itt még a nickjüket sem írják ki sokan akkor honnan tudod egyáltalán férfival v. nővel beszélsz azt meg végképp honnan tudod hogy néznek ki akik itt vannak?
2012. aug. 31. 19:58
én már találtam itt igenis szép lányokat. nem is egyet. Sőt még olyan lányokkal is akik szépek, és nincs önbizalmuk.
Csúnyácskább lányokkal viszont alig.
és igenis vannak olyan lányok akik nem ribancok, gyik szerint a normálisak tartózkodási helye, akik néha szeretnek trollkodni.
Küldjek képet kérdező?
2012. aug. 31. 19:58
Nem nagyképűségből mondom, de jóképű is vagyok, testem is jó, és igazad van, kifogtam olyan csajt aki csak a külsőmre ment és csak szex van. De mivel 8 évvel öregebb vagyok nálad, én is ki vagyok lőve:DD Amúgy nem rosszból, de a te korosztályodtól nagyon mást ne várj:)
2012. aug. 31. 20:00
10/34 A kérdező kommentje:
Jó akkor a félre értések végett ebbe a kérdésben első sorban erre gondoltam. Hanem akikkel eddig találkoztam mind nagyon aranyosa voltak és minden a világon. De a végén mindig "kiborult a bili" egy éjszakát szerettek volna aztán cső! De például a "jó képűség" alatt ne a mostani sztár ideálokat értsétek hanem átlag srácokat, fiúkat. Remélem valahogy így érthetőbb. :)
Kapcsolódó kérdések: