Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem értem itt csak ilyen srácok vannak fent?
Figyelt kérdés
Nem akarok senkit sem meg sérteni. De az eddigi tapasztalataim alapján itt alig vannak helyes, jó képű, rendes, nem csak szexre utazó srácok, és vonzó lányok!! Most nincs barátom de gondoltam itt majd megismerek pár fiút. De itt csak tényleg ilyenek vannak? A legtöbb csak szexre utazik, vagy van már barátnője. Tényleg olyan nagy baj ha az ember a szexen kívül más is szeretne majd csinálni egy komoly kapcsolatban?? Mert én szeretnék már végre be pasizni, de komoly kapcsolati szándékkal. Vagy ilyen pasiról ne is álmodjak?? 16/L2012. aug. 31. 19:54
21/34 anonim válasza:
#20-asnak szintén.De persze én nem tulajdonitok a te hsz-nak sem alapot.A barátom igenis egyenes ember.És örülök,hogy megismerhettem.Ennyike.
23/34 ASOT válasza:
én nem mulatok a zenéikre, nem szeretem azt a stílust. Ennyike :)
24/34 anonim válasza:
Bocsi, de én sem bírom a romákat túlságosan, és van mire alapoznom. Elhiszem hogy vannak rendesek, csak én még nem találkoztam velük, és ha fogok is, akkor is előítéleteim lesznek velük szemben és nem akarnám megismerni őket, pontosan a többi cigány társuk miatt akikkel már találkoztam.
25/34 anonim válasza:
Mi az hogy az árját?Eggyet védtem erre jösztök itt a rizsáitokkal.Bolhából elefántot így kell ezt gyerekek:),édesek vagytok!
26/34 ASOT válasza:
ajjjajjajj mindjár kitör a forradalom
27/34 anonim válasza:
Jó hát akkor ez van.Mindet nem bírom én sem,de vannak ritka kivételek.Sziasztok.Szerintem szépen le leszek pontozva.:(
28/34 anonim válasza:
miazhogykettű?
én csak a te picinyedre értettem az "árja" kifejezést.
29/34 anonim válasza:
Az én picinyem és akk mi a gebasz?:)
30/34 anonim válasza:
bizonygasd még,hogy milyen tuti csávó.
(nem érdekel senkit)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!