Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem értem itt csak ilyen srácok vannak fent?
Figyelt kérdés
Nem akarok senkit sem meg sérteni. De az eddigi tapasztalataim alapján itt alig vannak helyes, jó képű, rendes, nem csak szexre utazó srácok, és vonzó lányok!! Most nincs barátom de gondoltam itt majd megismerek pár fiút. De itt csak tényleg ilyenek vannak? A legtöbb csak szexre utazik, vagy van már barátnője. Tényleg olyan nagy baj ha az ember a szexen kívül más is szeretne majd csinálni egy komoly kapcsolatban?? Mert én szeretnék már végre be pasizni, de komoly kapcsolati szándékkal. Vagy ilyen pasiról ne is álmodjak?? 16/L2012. aug. 31. 19:54
11/34 anonim válasza:
helyes,jóképű,rendes,nem csak szexre hajt :DDD és persze pont veled akarjon kapcsolatot LOOOL
nem értem miért nincsenek itt szőke bombázók,akik csak pont engem akarnak nap mint nap szexuálisan kielégíteni?
12/34 anonim válasza:
nem azért, de itt vagyok :)
Hol laksz?
19/f
13/34 A kérdező kommentje:
köszönöm az eddigi válaszokat. mindenkinek ment a zöld kéz, még a vicceskedőknek is :DDD
2012. aug. 31. 20:13
14/34 Hole Hunter válasza:
16 évesen milyen komoly kapcsolatot szeretnél?...gyereket akarsz szülni neki, háztartást vezetni stb.?
Másfelől a megsérteni és bepasizni egybe írandó...sztem inkább tanulj.
15/34 ASOT válasza:
köszi! Úgy is rossz az arányom...:)
16/34 Mókusgyilkos válasza:
na vasnál vagyok.
gondolj bele aki itt akar pasizni / csajozni miért itt teszi? a legvalószínűbb h vmi defektus okán.
itt értsd pl:
kisebbségi komplexus.
szimpla önbizalom hiány.
félénkség.
trollkodás.
lusta de dugni akar
szűzoltás
randa
stb stb
17/34 anonim válasza:
Én itt ismertem meg véletlenûl eggy srácot,nem izomkolosszus,és roma is mégis õszinte jóbarátok lettünk.Sokkal emberibb és kitartóbb mint itt a környezetemben eggyesek.Ugyhogy vannak itt nagyon jó arcok is.Ja és nem szexre hajt!!:)
18/34 Mókusgyilkos válasza:
18: brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
19/34 anonim válasza:
18-as én is elhiszem, hogy nem arra, Clinton is azzal védekezett, hogy a szopatás az nem szex :)))))))
20/34 anonim válasza:
Mókusgyilkos ez megint emberi gesztus.Engem nem izgat ha neked büszkeség a kommented.Hallod egy roma is lehet iskolázott felsõfokon,és nem utcaseprõ,de vannak híres pop énekesek is mi a f@szért kell eggybõl lehurrogni mindegyiket?Azt meg sem emlitem hogy gusztustalan volt amit írtál és komolyan.Hányan mulatnak a zenéikre?Na ácsika.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!