Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi van mostanában a fiúkkal?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi van mostanában a fiúkkal?

Figyelt kérdés
Néz de nem jönne oda hozzám, az várnák hogy mi mennyünk oda és megkérdezzük, hogy bocs már de megadhatom a számom?

2012. aug. 31. 08:55
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:

ritka az iylen...mert sokszor van, hogy korodbéli lányok ,és 30 asokkal, sőt huszonvége csávókkal vanak együtt mert az jó, értett, és van pénze, meg komoly...

hhahahahaaa vicc...:/

2012. aug. 31. 16:06
 32/40 A kérdező kommentje:
Hát nincs apakomplexusom hála istennek..
2012. aug. 31. 19:35
 33/40 anonim ***** válasza:
Én azért nem megyek oda, mert alacsony, vékony alkatom van és ez szerintem egy lányank sem jön be, még az alacsonyaknak sem. MIndenki izmos, jóképű atompasira gerjed szerintem.
2012. aug. 31. 20:10
 34/40 A kérdező kommentje:
Hát próbálj meg fb-n ismerkedni
2012. aug. 31. 20:12
 35/40 David.sZ ***** válasza:
Jelenleg nem a hölgy felé közvetítettem bármit is, csak egyszerűen leírtam amit gondolok és ami idáig bejött nekem és szerintem normálisnak találok. Meg mivel nem ismerem a hölgyet ezért semmit sem gondolok róla. De jelen helyzetben én csak válaszoló vagyok.
2012. szept. 2. 02:09
 36/40 Synesztro ***** válasza:
Azért, mert a mostani pasik, főleg akik félnek a csalódástól, nem mernek kockáztatni, és nincs jó dumájuk sem. Gondold el, miért találták fel a "Jó a s..ged kő kóla?" meg hasonló retardált szövegeket? Mert ha egy átlagos pasi odalépne hozzád mondjuk egy szórakozó helyen, és azt mondaná, hogy :"Bocsi ne haragudj, de láttam, hogy egyedül vagy itt, és gondoltam meghívnálak valamire, mert szeretnélek közelebbről megismerni" -elhajtanád. Vagy ha te nem is de a nők erős 80-90%a tuti, és ne mond hogy nem, mert sajnos én is tapasztalatból beszélek, ennek ellenére én sem értem a dolgot, mivel sok pasi nem mérlegel. Mi a legrosszabb dolog, ami történhet? Azt mondja hogy bocsi nem, és elmegy, vagy ha egy rib@nc, akkor pofon vág. Na és? De mi van ha pont ez az őszinteség jön majd be neki? Akkor meg nyert ügye van a srácnak. A baj hogy nem mernek kockáztatni. Add le a jeleket, és ha mer rájuk lépni, akkor megérdemel egy randit;)Sok sikert!:D
2012. szept. 2. 22:15
 37/40 anonim ***** válasza:

Furcsa jelenség, de valahogy észre lehet venni,hogy a nők önbizalombombák, mint egy félisten úgy járkálnak, úgy válogatnak mint tót a vadkörtében, a férfiak meg távolságtartóbbak. A világ nagyot fordult. Rengeteg az előítélet, mi van ha csak erre kellek, mi van ha csak ez miatt kellek, mi van ha pont ez meg amaz okok miatt mégsem kellek? Stb... szerintem mindnekinek ez zúg az agyában az utóbbi generációk óta. Mindenki a tökéleteset akarja magának, nyilván van esze. És sok pali gátlásokkal küzd, egyszerüen nem hisz benne,hogy ő pont tökéletes lenni minden téren egy olyan kaliberű nő számára, aki tetszik, itt most a kapósabb, jobb húsokról van szó. Félünk a pofáraeséstől, a lelki nyomorba döntéstől, mert a nők önbizalombombából vannak :)) Változott az emberek személyisége. Ma már ez a hősszerelmes udvarlás dolog is olyan kikopófélben van, mert a nők nem szerények, nem kedvesek, nem Nőiesek!, a férfi nem tudja magát férfinek érezni mellettük, és zárkózottá válik. Mi lehet a megoldás?

Ne várjanak a nők, tegyenek ők is, attól még hogy a fickó távolságtartó, nem biztos,hogy pipogya, lehet hogy a legkeményebb a világon, csak tart a lelki nyomorba döntéstől. A nőknek meg nem állandoan csak várni és elvárni kéne, hanem nekik mint elvileg egyenrangú partnernek ugyanúgy tenniük kéne az érdekében, hogy a kedvenc kiszemeltjükkel összejöjjön a dolog.Nyissatok lányok felénk minél jobban, mutassátok ki,hogy érdeklődtök irántunk, és akkor sokkal olajozottabban megy majd minden.

Ha egy hideg, lekezelő istenpicsusz látszatát kelted, akkor sokan ki fognak hagyni. Do for love!

2012. szept. 2. 23:32
 38/40 David.sZ ***** válasza:
Az utolsó két válasszal egyetértek részben. A férfiak, de a nőknél is jelen van, hogy már a sokadik, de lehet hogy az első, akár a második csalódás után már bezárkóznak és nagyon nehéz nyitniuk vagy feléjük nyitni. Hiszen a csalódás teljesen lerombolta az önbizalmukat és az egész életkedvüket. Ez előfordul. Aztán miután "felépülnek" és sikerül megismerni egy lányt, majd ismételten átverés, megcsalás vagy csak nem megy a dolog, csalódás éri, akkor jöhet el az idő, amikor még jobban zárkózik be és egyre nehezebb lesz egyáltalán nyitni bárki felé is, mert fél a csalódástól. Tehát egyre mélyebbre süllyed az árokban.
2012. szept. 3. 14:03
 39/40 anonim ***** válasza:

37 -est írtam én, és utsó, jól látod,pontosan ez a cáfolat a "nem kell a nőktől félni, nem esznek meg" dumára. Fizikálisan nem is ártanak egy erős férfinak, de lélekben rommá törhetnek, és elég szemétül tud esni, főleg az ember önbecsülésének. De ez nem szerint fordítva is igaz.

A rendes társ keresése egy olyan szintű dolog, mintha egy aknamezőn kéne végigsétálnod a túloldalra úgy,hogy ne robbanj darabokra szét. Meg lehet oldani, de rögös az út, és szinte lehetetlen, de ha rosszat lépsz meg, ha elszúrod, az nagyon fog fájni, és utána nem biztos, hogy képes leszel "lélekben" talpraállni. Csak a legbevállalósabbaknak való. Hiába vagy külsőleg nyerő, ha lélekben nulla vagy, nem vagy elég határozott, nincs olyan fellépésed, akkor eleve elástak, ha lélekben maxon vagy, de külsőleg nem vagy nagy cucc, akkor sem mész sokra, egyszerűen jónak kell lenni marhára,ahhoz hogy szinte kizárt legyen a pofáraesés veszélye. Aki nem kockáztat, nem is nyer viszont. Bár én jobbnak tartom az aletnatívát, egy rendes fizetős háznál fogadós prostival minden egyszerűbb, még lehet hogy több kedvességet tud adni, mint egy lehúzós barátnőnek álcázott perszóna disznó nő. Ez fáj amúgy marhára az ilyeneknek, hogy főleg manapság nagy a prosti konkurrencia, a férfiaknak így jóval könnyebb dolguk van a szexhez jutáshoz, ott a pénzedért cserébe megváltod a pofáraesés lehetőségét, az ki van tökéletesen zárva, szinte csak neked vannak jogaid, nem kell meghunyászkodni, pitizni, nincs szerelmi csalódás, nincsenek nagy lemondások, amivel egy párkapcsolat jár, és mégis el lehet tőlteni egy kellemes 1 órát, persze ha embernek nézed az ilyen lányokat, ráadásul nagyon szépek is vannak köztük.

2012. szept. 3. 14:23
 40/40 A kérdező kommentje:

Egy olyan fiunak adtam meg a számom akinek a külseje nem jött be... de amikor elkezdett beszélni, sőtt egyből oda jött hozzám!

A nőknek fontos hogy ne nézzék őket játékszernek!

Mert ahogy már mondták egyen rangu partnerek vagyunk!

És az volna jo ha egyformán viselkednének a párok egymással!

Merf mindenkit lehet szeretni!

És meg ér egy próbát! Tanuljatok az én esetemből és mindenkinek köazönök mindent!

2012. szept. 3. 20:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!