Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi van mostanában a fiúkkal?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi van mostanában a fiúkkal?

Figyelt kérdés
Néz de nem jönne oda hozzám, az várnák hogy mi mennyünk oda és megkérdezzük, hogy bocs már de megadhatom a számom?

2012. aug. 31. 08:55
1 2 3 4
 1/40 anonim ***** válasza:
87%
A fiúk mostanában válogatósak, csak azokat a lányokat részesítik előnyben, akik tudnak helyesen írni!
2012. aug. 31. 08:57
 2/40 anonim ***** válasza:
100%
Lehet hogy azért néz mert csúnya vagy ?:D
2012. aug. 31. 08:57
 3/40 anonim ***** válasza:

csak pásztázzak a terepet, és is szoktam. meg aztán nem akarok barátnőt most, de attól még nézegetem a csajokat.

Amúgy igen, tedd azt amit kérdeztél.Mit vesztesz? Semmit. Nem mész oda? Vesztettél....Lehet h életed párját.

Mai világban minden elfogadott.

2012. aug. 31. 08:58
 4/40 A kérdező kommentje:

Nem tudom h csúnya vagyoke de az eddigi barátaim büszkélkedtek velem!

3. köszi a választ

2012. aug. 31. 09:00
 5/40 anonim ***** válasza:
100%
Én elvileg helyes srác vagyok,szép barátnőim voltak.De az utóbbi időben 1 lány teljesen átcseszett,további 2 pedig bunkó,flegma módon koptatott le.Csoda,hogy ezek után nincs kedvem csajozni? Ne bennünk keresd a hibát..16/F
2012. aug. 31. 09:05
 6/40 anonim ***** válasza:
100%

honnan kéne tudnunk hogy mi jár a lányok fejébe :D?

attól hogy ő nézz... attól még nem biztos h te neked is szimpatikus..

2012. aug. 31. 09:05
 7/40 A kérdező kommentje:
Hát én egyik barátommal sem voltam bunkó nem is én szakítottam velük hanem ők velem, mert 1,5 hónap után nem feküdtem le velük!
2012. aug. 31. 09:07
 8/40 David.sZ ***** válasza:

Szerintem csak szégyenlős vagy nincs mersze...bátorság kell és akarat. Ha ennyit nem érsz meg neki, akkor nincs mit gondolkodni. Ne hogy már a lány menjen a fiúhoz.. Mi ez, mi történt ezzel a világgal ?? Hol marad az udvariasság, kezdeményezés, értelem...?

Elszomorító...és ez sajnos a nőknél is hasonló helyzet...

Folyamatos hűségtörés, megcsalás, átverések, egy éjszakás kalandok, játszadozások stb..

Szomorú..

2012. aug. 31. 09:10
 9/40 A kérdező kommentje:
Én nem csaltam meg a barátaimat!
2012. aug. 31. 09:12
 10/40 anonim ***** válasza:

megadjam a számom?? :P

jó pasinak tartanak, de erre a csajok többsége csak a csigatestű, szörtelen bieber utánzatokra bukik.

aki sportosabb férfiasabb mint én, esélye sincs kb...nem rinya meg hiszti, de ha egyszer eztlátom szórakozóhelyen akkor?! :/

21/F

2012. aug. 31. 09:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!