Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi van mostanában a fiúkkal?

Hát igen, a világ nagyon megváltozott...már az számít a hölgyeknél is, hogy milyen kocsid van, mennyi pénzed van és hova tudod elvinni, meg mit tudsz megvenni neki.
Pedig szerintem ezeknek nincs is akkora értékük mint egy normális hűséges őszinte kapcsolat..
De hát elvileg ez a "divat"...mondjuk én sosem követtem a divatot, most sem tettem :D
Én maradok a szép kis udvarias és normális ismerkedésnél. Ha valakinek túl "maradi" például virágot vinni egy lánynak akkor bocsánatot kérek, Én maradi vagyok....szerintem udvariasság, de kinek mi...
Hát szerintem ez nem maradiság hanem inkább udvariassàg!
Ez a dolog az amit régről visszahoznék!
Most nem azért de amikor mondtam a barátomnak hogy bem akarok lefeküdni vele azt mondta hogy jöhet a barátnőm is nahh
azért ez a nem semmi

A lányoknak nagyon fontos az első benyomás!
És a volt barátom először kedves volt utána majd nem hogy már követelőzött!
És abban igazad van hogy egy lány számára fontos a tisztelet!

Jó volt a l.amour-t olvasni. Kérdező, ugye vágod hogy szimpatikus vagy a kolléga számára akivel kommunikálsz.
Amit én gondolok(bocsi hogy beleugatok):
A lányoknak nincs szükségük semmire, csak szeretetre, gondoskodásra, meg arra hogy elfogadják őket.
A normális lányok, nem a pénze meg a farka miatt szeretnek egy srácot, hanem önmagáért. És bánni sem úgy kell velük mint a ribancokkal. Bízom benne hogy én találok még. Egyszer már sikerült egyet találnom, de én bäsztam el. Sajnos első találkozáskor kicsit más szöveget kellett volna alakítanom, de előtte annyira fostam h végre egy normális lány, erre elkúrtam:D
Hát részvétem..
Igen látom nem vagyok vak de ha valaki tetszik az legyen személyes amit monsani akarok az kb megfogalmazhatatlan..
Erről a kérdésről mi a véleményetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!