Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi van mostanában a fiúkkal?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi van mostanában a fiúkkal?

Figyelt kérdés
Néz de nem jönne oda hozzám, az várnák hogy mi mennyünk oda és megkérdezzük, hogy bocs már de megadhatom a számom?

2012. aug. 31. 08:55
1 2 3 4
 11/40 A kérdező kommentje:

És egyiket sem használtam ki sem!

Némelyik barátnőmmel azért szakítottak mert sokba kerültek!

Sőt néha még én csinàltam a vcsit is!

2012. aug. 31. 09:14
 12/40 anonim ***** válasza:
Nem téged akartalak szidni.Okold a fentebb leírt fajtájú csajokat,az ő hibájuk,hogy a magadfajta normális lányok nem találnak párt..és a lányok mostanában annyira kiismehetetlenek,nem csoda hogy senki sem érti őket.
2012. aug. 31. 09:15
 13/40 A kérdező kommentje:

Csak 16 vagyok...

És apám meg is ölne ha egy 21 éves hapsival állítanék haza...

2012. aug. 31. 09:15
 14/40 David.sZ ***** válasza:

Nem kimondottan a kérdezőre mondtam, csak mostanság eléggé divattá vált... Én normális, kedves, értelmes, udvarias, szeretetteljes, figyelmes, hűséges ember vagyok. Erre mit kaptam általában ? Felkéréseket egy éjszakás kalandokra...hát köszönöm nem.. átvertek, megcsaltak..

Ezek után, már annyira elment a kedvem mindentől...a normális lány keresés meg egyenlő a lehetetlen megoldásával. Persze azért mindig mondom semmi se lehetetlen... Kitartok...

Amúgy a kérdésedre a válaszom inkább az, hogy várj, aztán ha nem jön akkor kész...nem kell odamenned...

2012. aug. 31. 09:17
 15/40 A kérdező kommentje:

Nem vagyok modell alkat de nem mondanám magam kövérnek sem szerintem azért58kg 158-160 cm nem a vilàg vége

De àltalàban azokban a nőkben szoktak csalódni aki azt hiszi h ő vékony és mindenkit megkaphat

2012. aug. 31. 09:18
 16/40 A kérdező kommentje:

Akik eddig megkerestek csak arra vártak hogy széttegyem a lábam és nekem nem ez a vilàg legfontosabb dolga..

Hogy az első embernek széttegyem a lábam

2012. aug. 31. 09:20
 17/40 David.sZ ***** válasza:

Én egyáltalán nem vagyok/voltam válogatós, nekem kell hogy valami megfogjon egy lányban... Amúgy meg neked is és a lányoknak is szerintem csak magukban kell bízniuk és legyen önbizalmuk és önértékelésük...önbecsülés stb. mert mindegyik...tisztelet a kivételnek.. vagy kövérnek hiszi magát, vagy vékonynak, mikor teljesen normális a testalkata.

A másik meg hogy fogadd el magad...

2012. aug. 31. 09:20
 18/40 A kérdező kommentje:

Ha hiszitek ha nem a csontkollekciók hoszik azt hogy nekik mindent szabad!

Vagy a gazdag csemeték!

Én is az átlag fölött élek de azért nem tehetek meg olyat h megcsalok valit mert gaudag vagyok!

2012. aug. 31. 09:23
 19/40 David.sZ ***** válasza:
Szerintem gusztustalan bármit is belevonni a kapcsolatba vagy amiatt szétmenni... Szerintem egyáltalán nem számít az anyagi helyzet vagy bármi más. Ha tényleg komolyan, megszereti az ember vagy megfogja őt valami benne és megismerik egymást és őszinte az a kapcsolat, akkor nem lehet semmi probléma...
2012. aug. 31. 09:25
 20/40 A kérdező kommentje:

Ez igaz de általánosságban nem ez a helyzet

:-/

2012. aug. 31. 09:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!