Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Én csak le akarok feküdni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én csak le akarok feküdni vele, semmi többet nem akarok - hogy csináljam?

Figyelt kérdés
Nagyon jól sikerült a randi, de úgy érzem, ő komolyat akar, én meg csak 1 éjszakásat. Ha ezzel előhozakodnék, akkor tutira nem lenne semmi. Hogy csináljam, hogy minél kevesebb erőfeszítést belefektetve lefeküdjön velem?
2012. aug. 30. 15:43
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:

Én pl. kb. két nap alatt eldöntöm egy fiúról, jó-e, megfelelő-e nekem testileg/abban amit nyújtani tud szex terén.

Ha igen- akkor mehet a dolog. És ahogy írtam, nálam a komolyhoz kell több, ahhoz jóval többet kell nyújtania. Ha nem tud, akkor ennyi volt.

Folytatva, ha látom rajta, hogy nem jön be, akkor eltelhet több hónap, akár a feje tetejére is állhat, én aztán le nem fekszem vele.:)

2012. aug. 30. 16:23
 32/39 A kérdező kommentje:
Mi a francnak fogja vissza magát egy lány?! Egyenrangúnak tartom a férfiakat és a nőket. De azért aztamindenit, inkább a nők a "szeretet", "jóság", és "erkölcs" archetípusai mint a férfiak, nem? Amikor már minden romlott, minden sötét, minden elveszett... egy nőnek akkor is szépnek kell lennie kívül-belül. Lehet ezzel vitatkozni, ne is nagyon menjünk bele, de valószínűleg pont a női "jóság" miatt ők hordják ki a gyerekeket és nem a férfiak. Így alakult ki.
2012. aug. 30. 16:24
 33/39 A kérdező kommentje:

A kérdésben szereplő csajra azért nem akarok várni, mert járni sem szeretnék vele. Egyszerűen nem tetszik belül.

Egy kívül-belül is tetsző lányra viszont várnék.

2012. aug. 30. 16:27
 34/39 anonim ***** válasza:

32: Én átlagban erkölcsileg, emberileg egyik nemet sem tartom jobbnak a másiknál.

Mellesleg: attól lesz a szépség-jóság-szeretet mintaképe, hogy visszafogja az igényeit, mivel fél, nehogy ler.bizzék?

Ok- abban hiszek, hogy egy nő jobban tudja kontrollálni a szexuális vágyait. Ez nem véletlenül van így. A pasinak kell menni a nő után, természetszerűleg, a nő meg "kényelmesen várhat".

Ennek örülök is, ez rám is igaz. Én is tudom kontrollálni magam. De szándékosan élek így, sosem tenném csak azért, hogy ne szóljanak meg, erkölcsösnek tűnjek... szóval, szándékosan hangsúlyozom, hogy nekem a komoly kapcsolathoz kell több, stb.

Ez egyfajta függetlenség. :) Látom néhány barátnőmöm, mennyire befolyásolja őket mások véleménye. S ez által milyen manipulatívakká válnak. Eljátsszák, amiről te is írsz.

A "jókislányt" (közben egymás között olyan perverzek, hogy el sem tudjátok képzelni!).

A "szende szüzet", stb.

2012. aug. 30. 16:32
 35/39 A kérdező kommentje:

34 - nem tudom, miről/kiről beszélsz, nem ismerek ilyen lányt. lényt.

Szóval akkor mit csináljak?

2012. aug. 30. 16:34
 36/39 anonim ***** válasza:

32: Örülök, hogy felhoztad a gyerekkihordást. De továbbra is ragaszkodom ahhoz, hogy ettől független a két nem egyike sem "jobb" emberileg a másiknál. Férfiakban is akadnak nagyon jó emberek! És néha a nők gonoszabbak tudnak lenni, hidd el. :)

Mellesleg, a gyerekeknek apjuk is van, aki szintén neveli őket, jó esetben apai jósággal! Vagy egy apa talán kegyetlen? (Mellékesen- én egyedül is vállalnék gyereket, nem erkölcsi prédikációt akarok tartani!)

Továbbmenve, remek téma ez a gyerekkirhordás. Ugyanis ezért van, hogy a nőket "r.bancozzák", nem a férfiakat.

Az apaság "bizonytalan", az anyaság "biztos". Ez hatalmas biológiai "előnyhöz" juttatja a nőket. Ugyanis nem nekik kell a másik nem után menni, és őket nem képes károsítani a másik nem hűtlensége.

A férfinak viszont foggal-körömmel "küzdeni" kell azért, hogy apaságában biztos lehessen. Minden olyan tényezőt (pl. női könnyűvérűség) leminősíteni, ami esetleg veszélyezteti választottja jövőbeni hűségét.

Ezért értékelik a férfiak azokat a nőket, akik nehezebben mennek bele a szexbe ("ha velem nehezen ment bele, megcsalni sem egykönnyen fog").

2012. aug. 30. 16:36
 37/39 anonim ***** válasza:

35: Leírom neked. Vegyél egy műpuncit. :) Én nem foglak elítélni érte. Tedd fel jó magasra, úgy, hogy ne érd el. Aztán égesd el a létrát.

Minden nap edz keményen, több hónapon át, míg fel nem tudsz mászni oda! Aztán hajrá. :)

Az embereket meg hagyd békén. :)

2012. aug. 30. 16:38
 38/39 anonim ***** válasza:

*Feküdj le vele, de ne verd át.

Olyan "egyéjszakás" lányt akarsz csinálni belőle, akit aztán lenézhetsz?

Bár ha igazi Nő, akkor a te lenézésed nem sokat árthat neki. :)

2012. aug. 30. 16:47
 39/39 anonim válasza:
akaszd fel magad:$ nyomorék
2014. márc. 20. 14:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!