Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Én csak le akarok feküdni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én csak le akarok feküdni vele, semmi többet nem akarok - hogy csináljam?

Figyelt kérdés
Nagyon jól sikerült a randi, de úgy érzem, ő komolyat akar, én meg csak 1 éjszakásat. Ha ezzel előhozakodnék, akkor tutira nem lenne semmi. Hogy csináljam, hogy minél kevesebb erőfeszítést belefektetve lefeküdjön velem?
2012. aug. 30. 15:43
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
Fiú vagy lány vagy? Mert ettől is függ a megoldás...
2012. aug. 30. 15:51
 12/39 anonim ***** válasza:

És azt se feledjétek csajok, hogy mi azért válogathatunk, mert ezek annyira könnyen kaphatóak! Nem nekünk kell futkározni utánuk.

Továbbá én nőként bármikor szinte bármit megtehetek egy csini sráccal, mert még örül is neki, miközben mindehhez elég, hogy nő vagyok.

Én nehezen köteleződöm el, nehezen megyek bele a komoly kapcsolatba, érdekes, hozzám meg folyton ragaszkodnának.

Pedig néha hogy reménykedem benne, hogy igazak a sztereotípiák: miszerint a fiúknak elég csak a szex. :/

2012. aug. 30. 15:51
 13/39 anonim ***** válasza:
49%
12es válaszoló egy valódi példánya vagy a mintaribancoknak:D:D Hálát adok az égnek, hogy nőkkel volt kapcsolatom eddig és nem olyan ribancokkal mint te.
2012. aug. 30. 16:02
 14/39 anonim ***** válasza:

13: Nem tesz semmit. Egyrészt, elég igényes vagyok, 10-ből egy fiú jön be külsőleg. Nem hiszem, hogy beleesnél. Másrészt, korrektnek tartom magam, mert nem hitegetek senkit. Harmadrészt: mivel így semmi dolgunk úgymond egymással, tudod: messziről jött ember azt mond, amit akar.

Hm, "nőkkel"? Ha jól sejtem, ezek szerint többel is. Remélhetőleg közös megegyezésből szakítottatok, nem te hagytad ott őket- mert ez esetben még jobb is vagyok nálad, én sosem áltattam senkit. Hogy ragaszkodni akart hozzám az illető, annak ellenére, hogy nem ígértem többet, már nem az én hibám.

2012. aug. 30. 16:04
 15/39 anonim ***** válasza:

13: Egyébként én legalább válogatós vagyok, és igényes. Csak nehezen kötelezem el magam.

Míg ti (pasik) általában képesek vagytok fűvel-fával összefeküdni, és tényleg bármit megtenni egy kis szexért. Komolyan, olyasmiket vállaltak be nekem (ne anyagiakra gondolj, van elég pénzem), hogy elképzelni sem tudod.

Ha te nem ilyen vagy- az ritka kivétel. Örülj neki.:)

2012. aug. 30. 16:06
 16/39 A kérdező kommentje:

Először is - és ez legyen alaptézise minden lánynak: nem fekszünk le olyan fiúval, akiről nem tudjuk, hogy számíthatunk-e rá.

Ilyen egyszerű... Egyéjszakás kalandok során nem tudjuk, hogy számíthatunk-e a másikra, megbízható-e, épp ezért nem bújunk ágyba akárkivel. Ehhez idő kell. Randizás, udvarlás, egymás megismerése, egy-egy sötétben ellopott csók,... stb.stb. és csak utána jöhet a szex.

Ha egy pasi csak szexet akar egy normális lánytól - és a lány betartja a fentieket, kizártnak tartom, hogy a srác hónapokon át színészkedjen csak azért, hogy lefeküdhessen a csajjal, előbb ott fogja hagyni.

Ha a lány kb. 1 hónap után beadja a derekát, akkor megérdemelte.

A kérdés nem arra irányult, hogy mennyire vagyok gerinctelen. Megmondhatnám a csajnak, hogy csak szexet akarok, de akkor nem lenne szex, mert (a kérdésben leírtam) a csaj komoly kapcsolatot szeretne. Szóval nem mondhatom meg neki, mert akkor nem lesz szex.

2012. aug. 30. 16:07
 17/39 anonim ***** válasza:
Hát mi a közös megegyezés?:) Ha kihűl egy kapcsolat akkor az kihűlt és ennyi. Irigylem a képességeidet, hogy látatlanba megmondod nem esnék bele.
2012. aug. 30. 16:07
 18/39 anonim ***** válasza:
15ös:ne általánosíts, mert egy évig elutasítottam 5 lányt mert nem jöttek be, szóval a szexért nem fekszek le fűvel fával,de végre egy hónapja megtaláltam azt akire vágytam, úgyhogy olyannal szexelhetek aki tetszik is. És ha már ott tartunk a csajok is eléggé igénytelenek, egyeseknek olyan barátjuk van, hogy nem mutatkoznék velük világossal.
2012. aug. 30. 16:10
 19/39 anonim ***** válasza:

"A kérdés nem arra irányult, hogy mennyire vagyok gerinctelen. Megmondhatnám a csajnak, hogy csak szexet akarok, de akkor nem lenne szex, mert (a kérdésben leírtam) a csaj komoly kapcsolatot szeretne. Szóval nem mondhatom meg neki, mert akkor nem lesz szex."

De, ebből látszik, hogy gerinctelen vagy, mert NEM nyílt lapokkal játszol. Hogy akkor nincs szex? Akkor így jártál, menj tovább, és keress olyan lányt, akivel egyeznek az igényeitek. Jaaaa, hogy az már túl nagy falat lenne, mert azért ennyire nem vagy férfi? Akkor ismét nem mondtam semmit.

Akkor hazudjál, csapd be a másikat, de ezt old meg egyedül, ha ilyen nagyfiú vagy. ;)

2012. aug. 30. 16:10
 20/39 anonim ***** válasza:

Kérdező:

"Először is - és ez legyen alaptézise minden lánynak: nem fekszünk le olyan fiúval, akiről nem tudjuk, hogy számíthatunk-e rá.

Ilyen egyszerű... "

Nem tudom, mit értesz ez alatt. Most már a nemedben sem vagyok egészen biztos!

És ha egy nőnek mondjuk nem kell több? Nekem pl. a komoly kapcsolathoz kell piszok sok. Elég nehéz rávenni.

Mit jelent a "számítani rá"? Azokat nem értettem soha, akik (és ezt meggyőződésből tudom, az egyik be is ismerte) valójában nem is igazán "szerelmesek", de mindenképp összeállnak és csak komoly kapcsolatban akarnak szexelni, nehogy "ler.bizzék" őket.

Konkrétan így mondta a lány: "nem érzek szerelmet, de jó a teste, remek vele a szex, és r.bancnak tartanának, ha nem járnék vele együtt". Na- ha százszor megszületek, akkor is önérzetesebb vagyok annál, hogy engem mások véleménye így "dróton rángasson".

17- Kösz. ;)

2012. aug. 30. 16:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!