Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én csak le akarok feküdni vele, semmi többet nem akarok - hogy csináljam?
18: Hát én is csak olyannal szexelek, aki tetszik. Csak olyannal.
Problem?
Hát hallod, te aztán érdekes egy szerzet vagy. Pasi vagy egyáltalán?
Egyrészt hazudsz és színészkedsz a csajnak csak azért, hogy megfarkalhasd, aztán leoltod a női nemet úgy egészében, hogy miért adják be a derekukat az olyan sz.r alakoknak, mint te.
"Ha egy pasi csak szexet akar egy normális lánytól - és a lány betartja a fentieket, kizártnak tartom, hogy a srác hónapokon át színészkedjen csak azért, hogy lefeküdhessen a csajjal, előbb ott fogja hagyni.
Ha a lány kb. 1 hónap után beadja a derekát, akkor megérdemelte."
Kérdező, ez meg hülyeség. Mi a francnak fogja vissza magát egy lány? Holott neki is vannak testi igényei, és a szex egyébként sem csak egyoldalú, nem csak a férfi élvezetéről szól, arról hogy a csaj "odaadja magát" neki a komoly kapcsolat fejében, és kedvére tesz.
A szexben kap mindkét fél! Bele se mennék olyan szexbe, ami nekem nem jó, amit nem élvezek, ahol nem kényeztetnek, nem tesznek a kedvemre maximálisan, vagy nem megfelelő testileg a partner. Persze, ez rugalmas, de mindenkinél megvannak a határok.
És ha a szex ennyire megfelelő a lánynak veled, mi a francért várna egy hónapnál is többet? Hogy "megfogjon" téged?
No, nekem pl. semmi szükségem rá, hogy bárkit is ilyen manipulatív módon "magamhoz láncoljak", hát kösz, ezzel is tudod ki kínlódna... menjetek inkább szépen "haza", elég ha addig kedvemre tesztek, míg "kell".
És ezzel senkit sem akarok megsérteni, aki a sorok mögé lát, szerintem érteni fogja. :)
Igénytelen??? Miért basszus, te mi vagy, aki hazudozik és színészkedik a csajnak a szexért? Mert ez aztán rohadtul igényes, mi?
Neked valahol valami nagyon nem stimmel az agyadban, az is tuti.
Hogyhogy a nememben sem vagy biztos? Miért helytelen, amit írtam? Olyan lányt szeretnék, akire várnom kell (!), nem adja könnyen magát - ezt tartom normálisnak.
A szóban (kérdésben) megfogalmazott lányra is lehet, hogy várnom kellene, de ő (belül) nem tetszik annyira, hogy komoly kapcsolatot akarjak kialakítani vele.
"Hűha, lehet, hogy igazad van. Tehát ha csak szexet akarok, akkor legyek egyenes, és keressek olyat, aki szintén csak szexet szeretne? Ez igénytelenség. Ha tehetem, inkább vadi új telefont veszek, sem mint használtat. Szóval ha egyenes vagyok, akkor kénytelen vagyok igénytelent használni? Csak mert egyéjszakás lánnyal lefeküdni igénytelenség."
Aha. Átverni egy másfajtát nem az.
Különben te meg amolyan ócska hímr.bi lehetsz, kb. egyéjszakás szintén (fiúnál ez nem feltétlenül hátrány, de szerintem érted, mire célzok).
Kb. az az igénytelen, aki veled lefekszik. :)
Egyébként, akinek nem kelletek többre, csak szexre, sokszor finnyásabbak azoknál, akik komoly kapcsolatot akarnak tőletek.
Pl. én is sokkal igényesebb vagyok külső terén szinte minden barátnőmnél.. de ez van. Nem vagyok kötelező senki számára, ennyi.
"Hogyhogy a nememben sem vagy biztos? Miért helytelen, amit írtam? Olyan lányt szeretnék, akire várnom kell (!), nem adja könnyen magát - ezt tartom normálisnak."
Mert nem érted a dolgokat, nem látsz mögéjük. Legyenek egy nőnek igényei, elvárásai. De ha csak azért vár ki, hogy ne r.bizzék le, az nem igényesség.
Ha meg nem azért- akkor kb. pár nap alatt megtudja rólad, megfelelsz-e az "igényeinek".
Ha olyat akarsz, minek akarsz lefeküdni vele? Össze-vissza beszélsz.
Vagy kiváratnád szegényt, aztán dobnád?
Látod, én ilyet sosem tennék senkivel.
Sose vernék át egy érzékeny, komoly kapcsolat párti fiút!
Mikor még így is az van, hogy a "laza" srácok állandóan lelkiznek nekem, holott esküszöm egyszer sem ringattam tévképzetekben őket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!