Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan csináljam? Nem akarok beégni!
Szia hogy vagy?
hogy őszinte legyek csak azért írtam rád, mivel te egy számomra nagyon szimpatikus lány vagy és persze nem utolsó sorban csinos is. Amennyiben nincs ellenedre, örömömre szolgálna, ha beszélgetnénk egy jót. Milyen napod volt? hogy érzed magad? erre valószínűleg vmi nagyon rövid választ fog adni, amire te rögtön reagálhatsz úgy hogy jajj nemár valami bővebb kifejtést nem kérhetnék? mert pl Én több órát tudnék mesélni arról hogy milyen napom volt vagy arról hogyan érzem magam. légyszilégyszilégyszi ne gyilkold le a beszélgetési szándékot :D
Én és a barátnőm is nagyon messze lakunk egymástól, és az elején msn-en beszélgettünk majd csak utána találkoztunk.
Mi miután túl voltunk azon hogy van-e háziállatod stb. résznél, kérdezz-feleleket játszottunk. A lényeg hogy őszintének kell lenni. Így esélyed van megismerni, és téma is van, főleg hogy ha egy témánál leragadtok.
Szerintem is arról érdemes kérdezni, hogy milyen napja volt. Aztán, ha elkezdi sorolni, hogy mi történt vele, akkor csak eszedbe jut valami új téma, hogy változatos legyen a beszélgetés. Először csak barátilag (finoman célozva arra, hogy nem közömbös számodra), aztán attól függően, hogy hogyan reagál, tudsz lépni.
Én lány vagyok és az én barátom hasonlóan tette ezt velem.:) Ezt tudom tanácsolni, ezzel tuti nem égsz be.;) Sok sikert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!