Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy csúnya, egyszerű srácnak van értelme szép lányoknál próbálkoznia manapság?
Még ő maga is csúnyának tartja magát akkor meg?Ha jól nézne ki akkor nem tenne fel ilyen kérdéseket hanem dugná valamelyik jó nőt
nehogy már én legyek a hibás amiért nem jön össze neki senki
Arról ő tehet meg a lányok magas igényei
Én azt nem értem, hogy miért nem irogatnak ide a szép lányok a GYK-ra, hogy miért nem akarnak a csúny fiúk velük járni.
Ha még nem mondták előttem vagy ezren, akkor mondom, hogy
EGY RUSNYA PALI NE PRÓBÁLKOZZON EGY SZÉP CSAJNÁL, MERT ROHADTUL POFÁRA FOG ESNI!
Aztán meg ide jön mind kisírni magát... Ez már 6000. ilyen kérdés, de nem értem, miért nem értitek már meg!
Aki bírja a kudarcokat és nem adja lejjebb és csak szép barátnő kell, akkor hajrá, mert nem lehetetlen, az 500. után összejöhet egy... Csak addig ne gyertek bőgni, hogy nem kelletek!
Ha a magatokhoz valónál próbálkoznátok, akkor kudarc se érne annyi, és nem menne el az a maradék önbizalmatok...
Tudod az egyik barátnőmért egy csomó srác oda van mégis ő (szerintem) csúnya sráccal jár.
Mindig van esélyed.A 14-es válaszírónak annyit hogy tök hülyeséget írt.Mindig van értelme próbálkozni.
Ez a jó duma dolog ez olyan ,hogy nekem pl. szokott lenni ilyen, de nem úgy, hogy kitalálom előre, odamegyek a lányhoz és akkor majd most ontom a poénokat és apai anyai. Van aki ezt csinálja, de attól én fel tudnám vágni a golyóimat. Egyrészt cinkes, hogy én magyarázkodom, mint hím. Másrészt nagy meló kis haszon. (rossz biznisz)Úgy nem megy, csak ha éppen nem is akarok senkitől semmit, de amint észreveszek egy csekkoló szűz szempárt, viszlát jó szövegek, elkussolok, visszaveszek. Én várom, hogy a sült galamb a számba repüljön: erőszakoljon meg egy lány, vagy több, vagy ne. De ami biztos, hogy én semmi olyat nem teszek ezért, ami megerőltető lenne számomra, mert utálok erőltetett lenni. :)
26/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!