Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy csúnya, egyszerű srácnak van értelme szép lányoknál próbálkoznia manapság?
Nem értem az ocsmány pasik hogyan képzelik, hogy hogyan lehetne esélyük szép lányoknál... És mi az hogy manapság? Régen se volt...
Már megint nem alszanak a ronda kockák.
Neharagudj felettem lévő válaszoló, de hogy mondhatsz ilyet teljesen látatismeretlenül.?! Pont ettől és ilyen hozzászólássokkal teszik tönkre az ilyen normális szerethető srácok önbizalmát.
Szerintem egy próbát megér, csak legyen meg a kellő önbizalmad! DPróbálj olyan lányt találni, akiillik hohozzád
Neharagudj felettem lévő válaszoló, de hogy mondhatsz ilyet teljesen látatismeretlenül.?! Pont ettől és ilyen hozzászólássokkal teszik tönkre az ilyen normális szerethető srácok önbizalmát.
Szerintem egy próbát megér, csak legyen meg a kellő önbizalmad! DPróbálj olyan lányt találni, akiillik hohozzád személyiségben is. Nem érdemes olyanok után hajhászni akik csak kihasználnának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!