Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek a csúnya vagy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek a csúnya vagy a szép lányok között van több jellemre rendes? Melyik típus a válogatósabb külsőre, fiúk terén?

Figyelt kérdés

2012. aug. 28. 23:24
 1/10 anonim ***** válasza:

A csúnya lányok a rendesebbek,vagy az éppen még önbizalomhiánnyal küszködő kifejletlen szépek.De persze vannak kivételek.

A szépek válogatósabbak,mivel eleve jól néznek ki.

Ez kb. olyan kérdés,mint jó dolog, hogy veszünk levegőt?

Gratulálok

2012. aug. 28. 23:26
 2/10 anonim ***** válasza:
az átlagosoknál.De ezt nem lehet megállapítani.Van mind2 kategória között jó és rossz is.Csak a csunya lányoktól a rossz jellemű rosszabbnak tűnik mint egy szép lány aki szintén gonosz
2012. aug. 28. 23:26
 3/10 Mókusgyilkos ***** válasza:
100%

sztem ez nem függ a külsejüktől.

főleg h a szépség szubjektív [de nem relatív!]

itt nem arra gondolok h vkinek a full ronda szörny tetszeni fog hanem arra h mondjuk xy csaj orra neked nem tetszik nekem meg igen / nem érdekel mert leköt a nyaka és a kulcscsontja :P

2012. aug. 28. 23:27
 4/10 anonim ***** válasza:
# másodiknak van igaza... NE ÁLTALÁNOSÍTS.. mindenféléből van mindenhol... önbizalom hiányos szépek azok akiket el lehet csábítani, de küzdeni kell értük... sok sikert hozzá
2012. aug. 28. 23:28
 5/10 Mókusgyilkos ***** válasza:
4: igen és ők úgy ált. aranyosak és értelmesek is de 1 a baj: h ha már megszerezted őket akkor piszok nagy meló össze rakni a "pici lelküket" aztán ha túl jó munkát végzel a saját csapdádba esel :D jah + az alap tactic miszerint hát próbálod leküzdeni a kisebbségi komplexusukat kétélű kard: nem kiszámítható h beléd esik v friend zone lesz a vége. persze én eddig 2 ilyet próbáltam 1ik be jött másik friend zone bár az se különösebben zavart mert legalább jó barát lett :D
2012. aug. 28. 23:31
 6/10 lila nyuszi ***** válasza:

Igényes lányok válogatósak. Na meg persze aki igényes az ad magára is, de nem jelenti az, hogy szép mindenkinek.

Mókusgyilkos, szerintem csak olyannal törődj akit meg akarsz szerezni, mert szörnyű ha csak kedves és csalódás a vége. :S

21/N

2012. aug. 28. 23:37
 7/10 anonim ***** válasza:
#5 én azzal küzdöm le a kissebségi komplexusukat, hogy közlöm hogy tetszenek... minegy ez bonyolult és nincs idpm.. 4-es voltam
2012. aug. 28. 23:40
 8/10 anonim ***** válasza:
csúnya lányból több van, ezért köztük több a rendes :D külsőre meg minden lány válogatós, tisztelet a vakoknak :)
2012. aug. 29. 00:04
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
A kérdés szerintem elég szubjektív.Szerintem a válogatás a fiúk között nem kinézethez köthető,persze léteznek túlzott magabiztossággal rendelkező "hölgyek"(ha figyelsz könnyen felismerheted őket pl feltűnési viszketegség,állandó buta röhögcsélések,folyamatos hajdobálások,alacsony intelligencia,agyon sminkelt arc stb.),de ezekkel nem is érdemes kikezdeni.
2012. aug. 29. 00:10
 10/10 anonim válasza:
Hát.. a csúny lányok valóban kedvesek , és aranyosak egybe. A szépk csak magukkal törődnek és válogatósabbak mert szépek. Sokan nem akarnak csúnyával járni mert rondák de sokkal kedvessebbek.
2012. aug. 29. 09:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!