Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Reménytelen szerelem? Felejtsem el vagy küzdjek érte? Ha igen hogy? Történet alul .
Figyelt kérdés
Na szal megpróbálok rövid lenni. Van 1 pasi, akit 1 éve ismertem meg, és egy évfolyamtársam barátja volt akkor. A fiu kiszurt magának, msneztünk nagyon sokat, nagyon jó barátok lettünk és minden 7végén együttvoltunk a diszkóba, és smároltunk. Sokszor lebuktunk, de mindig kimagyaráztuk a dolgot, sokszor vesztünk össze, de mindig egymásra találtunk, sosem tudtunk egymástól hosszabb idöre szakadni. Mondta h rossz a bnőjével a kapcsolata és velem jobban érzi magát, de kötödik a nőjéhez is ezért nehéz döntenie. Ez volt pár hónapig. Aztán feburárban megszakadt a kapcsolat, majd juniusba irtam neki egy smst, h legyünk barátok meg hiányzik a sok msnezés meg stb. jött a válasz h mi sosem tudtunk csak barátok lenni, mostse megy de megproobálhatjuk. Jött megint a diszkóba a smár meg a sok msnezés. Aztán mondta h elhagyja a bnőjét miattam, nemhittem el még megnem tette, és szakitás után már taliztunk is, utána jött az sms h mennyire jólérezte magát velem és ugyérzi szeret meg stb.3 hétig voltunk együtt, hetente kb 3-4szer taliztunk, de ennyi idö alatt megvolt minden, én bemutattam őt itthon őis hazavitt engem, szval hosszutávunak nézett ki, viszont elmaradtak az smsek, és ugyvoltunk egymás mellett mint 2 barát, hiányzott a szenvedély a kapcsolatbol, és emelett zavart h még msnezik a volt nőjével, hiszen friss szakitáson vannak tul. Feltettem neki a kérdést h vagy a csajjal msnezik, v pedig engem választ, nemtudott dönteni, aztmondta nehéz elengednie a lányt, mondtam ok, nekem ennyi elég, és szakitottam vele, ő meg sirt miattam … meg mondta h megváltoztam, de hát ki lenne boldog egy olyan mellett akinek még a volt nőjén jár az esze és éppen őt akarja felejteni mellettem, és nemmertem a scaj nevét kimondani, mert a pasi máris kész volt? :S másnap kérdezte h vok, mondom jól, keresek magamnak mást meg ienek, őmeg mondta h sok sikert de láttam a szemén h szar neki. utána napokig semmi, nemjött msnre, nemkeresett, aztán irtam neki smst, visszairt h nincs jól, aznap este besz, kérdezte eltudtam e felejteni mondtam h nemm, és erre jött az h minek érzelmeskedem, h elrontottam ezzel a kedvét és h megy aludni mert fáradt, és h nemmondtam ezzel rosszat csak roszkor. Utána nembeszéltünk,7végén a clubba meg lementem, nemköszöntem neki, figyelembe se vettem, és minden baja volt, folyton nézett. Odajött hozzám ebszélgetni elvoltunk, kérdeztem mivan a voltnőjével, aztmondta nemtudja milesz. Ugyvettem ki a szavaiból h ujra alakulóban van a dolog. Egész este fura volt velem a pasi, olyan durva v nemtom. Este megcsörgettem, semmi reakció, végül irtam neki smst, h ennyi volt, lezárjuk végleg felejtsen el, és neis irjon. Azóta szintén semmi. Nemtudom, helyesen tettem? Elfogunk tudni egymástól szakadni végleg:? V megy tovább a macska- egér harc, meg a se veled sem nélküled? :S lehet nemkellett vna szakitanom? Szeret vajon? Segitsetek pls, tanácstalan vagyok. és kösz h elolvastok2009. júl. 26. 23:25
11/12 A kérdező kommentje:
köszönöm!! bár úgy érzem h késő már, leirtam magam előtte, de rem van még időm h helyrehozzam a dolgokat.. köszönök mindent, és 1 hét múlva beszámolok h mi lett a történet vége :S:S:( vagyis remélem nem vége, hanem kezdete ...:)
2009. júl. 27. 23:11
12/12 anonim válasza:
Rutinos a pasi...sztem csak bűntudatot akar benned kelteni..direkt ír olyanokat,hogy még helyre lehetett volna hozni és hogy mostmár senkihez se akar kötődni..sztem most is épp bulizni indul..nem érdemli meg a szeretetedet,hagyd őt békén,még 'gyerek'
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!