Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Reménytelen szerelem, vagy csak idő kérdése?
A helyzetem:
kb 1 éve belzúgta megy lányba, aki gyönyörű, okos, humoros, de van egy nála 10 évvel idősebb palija.
1 éve próbálom elmondani ,hogy mit érzek, de nem jön össze, pedig a lehetőség az mindig meg volt.
Szerintem semm iesélyem nála, gondoltam ,hogy elfelejtem, de nem tudom!
A nap 24 órájában rá gondolok, meg vele is álmodok.
Kérek mindenkit, hogy komolyan segítsen!
Mindketten 16 évesek vagyunk.
Hát tényleg nem sok esélyed van. :) De nyugi, az idő majd mindent megold, kiszeretsz a csajból. A másik meg, hogy ne félj, nem lesz örökké azzal a 26 éves pasival... Egyáltalán azt sem értem hogy jöhettek össze. Nem lehet ideális kapcsolat, nagyon kicsi a csaj...
Szerintem most viszont itt az idő a gyakorlásra! Valszeg nem fog összejönni, de szerintem hajts rá a csajra! Viszont véletlenül se vallj szerelmet! :) Az elég ovis lenne...
Inkább hívd el ide-oda. Randizzatok. Pl. vidd el biliárdozni, bowlingozni, menjetek sétálni, moziba, vagy akár üljetek be egy kávézóba! Ha alakul, hívd át videózni vagy hasonló. Pillanatok alatt le fog jönni, hogy van-e esélyed. Lehet azt érezni. Persze lehet, hogy azzal jön, h pasija van, de ez ne zavarjon... elvégre semmi rosszat nem csináltok. :)
Idő kérdése minden esetben. De szerintem próbáld meg, ha nem akkor talán hamarabb el is felejted. Ha sikerül meg akkor egy ideig happy end, utána ismét nem. De hát őrdögi kőr ez.
Sok szerencsét
Kösz ia segítséget, de még itt is van pár problémám...
Sajna eléggé félénk vagyok, meg önbizalmam sincs...
Szóval még kérnék pár tanácsot, aztán válogatok ,de 100, hogy nem adom fel...
W
Ui.: A második kommentelő honna tudja, hogy "tényleg nem sok esélyed van"???
ha ennyi ideje fennáll a helyzet, lehet, hogy a lány már észrevette, hogy tetszik neked. :)
amúgy 16 évesen én is voltam ilyen helyzetben. volt aki fél évig/évig tetszett, már eldöntöttem, hogy elmondom neki :)) így utólag nézve jó, hogy nem tettem, mert osztálytársak voltunk, közben nem adódott megfelelő alkalom, ezért is nem mondtam el.
később teljesen kiszerettem belőle.
szerintem neked a nagyobb gondod az nem is ez, hanem az önbizalmad. egészséges önbizalom nagyobb örömöt és egyensúlyt tud adni hosszútávon, mint a szíved hölgye, mivel sajnos a kapcsolatok nagyréze véget ér előbb vagy utóbb.
én mit ajánlok neked: olvass önismerettel kapcsolatos dolgokat, változtass életformát. csinálj olyan dolgokat, amiket szeretsz. sport, művészetek, társaság. ha értékes és örömteli napjaid vannak, ezek a gondok kisebbek lesznek, s a szerelem az ha nem most de idővel úgyis alakulgat.
na szerussz. sok sikert.
Szerintem tök esélytelen a dolog. Nekem se jött össze semmi, pedig tudja a fiú h már egy éve szeretem és azt mondja h ő is közben vt egy 9 hónapos kapcsolata meg smároltunk. És itt egyenlőre vége a történetnek. Szóval neked szerintem sajnos még annyi esélyed sincs a csajnál mint nekem azzal a fiúval.
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!