Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Miért várjátok el hogy egy lány vékony legyen?
Fiúk nem tudom h tudtátok-e de egy nő a szülésre termett és ahhoz h kihordjon egy gyereket amihez zsír kell meg raktár.
Szóval a nő nehezebben adja le a kilókat.
és miért nem tudjátok elhinni h egy lánynak nem lehet örökké 16 éves alakja?
Áááá ma már megérte feljönni erre az oldalra :)
Ugye FAKE a kérdés???
te hány éves vagy 10???
Ne mond nekem h te még nem láttál vékony vagy sportosabb lányt aki nem szülhetett volna?? illetve nem szült volna??
Ez úgy marhaság ahogy van.
Asszem ideje h anyukáddal beszélj!
Alap felvilágosításokat adjon neked. Hogy lesz a kisbaba....
Én fiú vagyok és semmit nem várok el. Elvárásaim max magammal szemben vannak. És el tudom hinni, hogy egy nő nem lesz örökké 16 - mert én nem vagyok pedofil és nem izgat a fejletlen test. Máris bontom az axiómád.
My advice: Jobban bővítsd a látótered, tudj meg többet a hímekről szerintem, mert ezt most be sikerült nézni :)
peace
26/f
Én szeretem a teltebb, kerekebb lányokat is, de a kövéreket nem. A "szülésre termett" duma a mai világban csak egy meghiúsult önigazolási kísérlet, már nem barlangban élünk azt latolgatva, hogy a hideg vagy az éhínség miatt nem érjük meg a tél végét. Tudom, hogy rengeteg tápanyagra van szüksége a babának, de ez nem jelenti azt, hogy csak a jó zsíros anyukáknak lehet egészséges gyerekük.
Értem, hogy mindenkinek különbözőek az adottságai. Van, aki alapból nehéz csontú, van, aki az anyagcseréje miatt hajlamosabb a hízásra, van, akinek betegsége van stb., de meggyőződésem, hogy az esetek nagyon jelentős hányadánál a helytelen és egészségtelen táplálkozás és a mozgás, a fizikai terhelés hiánya az ok a túlsúlyra.
Küldj képet magadról, hadd lássuk, miről beszélsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!