Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy alacsony, vékony alkatú srác milyen lányoknál próbálkozzon, kiknek jönnek be, milyen lányoknak?
Figyelt kérdés
2012. aug. 22. 22:51
1/7 anonim válasza:
te nagyon el lehetsz keseredve ha mindennap 2x felteszed ezt a kérdést. ajánlom hogy egy pszichológust keress föl
2/7 anonim válasza:
Mindenféle lányoknál próbálkozhat egy alacsony vékony fiú, mert nem ez számít. Te viszont senkinél nem próbálkozhatsz, egész egyszerűen mert egy balf@sz vagy.
4/7 anonim válasza:
160 cm alatti csajoknál. Mondjuk őnekik is legalább 175 cm-es férfi kell.
5/7 anonim válasza:
Jajj szegénykém:( Én komolyan sajnállak,de írhatsz privátban,ismerkedjünk:) Hátha :) Puszcsi 18/L 188cm 162kg
6/7 anonim válasza:
Figyelj 1 ne rakd fel többet ezt a kérdést mert elég gáz hogy százszor fent van 2 alacsony csajoknak is minimum 175 cmres srác jön be hogy ha magas sarkút vesznek fel ne legyenek magasabb a pasinál de a pasi se legyen túl magas ha a csaj lapos talpút vesz fel 3 az hogy vékony vagy szerintem az nem gond
7/7 anonim válasza:
Igen, jól írta az utolsó válaszoló.
Minimum 175 cm -esnek kell lenni ,hogy labdába rúgj egyáltalán.
Csak körbe kell nézni. Az az igazság hogy 170 cm alatt
nagyon ritka a férfi. Mér szinte mindenki 180 cm.
Nem csoda hogy a 170 cm alattiak nem kellenek senkinek.
Meg a másik, szerintem a férfi se érzi jól magát ilyen alacsonynak...
166 cm / selejt "Férfi "
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!