Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nem tudom mi tévő legyek?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom mi tévő legyek? (Bőv lent)

Figyelt kérdés
Most megyek 10.be,és eléggé megtetszett az egyik lány osztálytársam. Csak az a gond,hogy az előző évben szó szerint nem szóltam hozzá,nem kerestem a társaságát,most viszont érdekel. Nem tudom hogyan kezdjem,eléggé önbizalom hiányos vagyok, bár nem gondolom magamról hogy ronda lennék,inkább az átlagos és a helyes között,az arcommal tehát nincs baj,de sportolni nem szoktam. Tehát nem igazán vagyok izmos,és eléggé vékony vagyok. Magasságommal nincs baj,10.esen 181 cm. Na szóval hogyan kezdjek el közeledni hozzá,így hogy előző évben nem szóltam hozzá egy szór sem. Eléggé hülyén nézne ki ha csak úgy ráirnék facen vagy odamennék hozzá a suliban. Tanácsok?
2012. aug. 29. 13:29
 1/4 anonim ***** válasza:
Hát mivel az osztály társad ezért normális ha oda mész hozzá. mindenki változhat. Szerintem nem fogja furcsálni a dolgot. csak neked kell eldöntened h, élőben vagy facen írsz rá! 16/L
2012. aug. 29. 13:35
 2/4 anonim ***** válasza:
Az osztály társad? mégis mért nézne ki hülyén ha oda mennél hozzá beszélgetni? hiszen az osztály társad... kérdezd meg hogy volt-e házi mit tanult mennyit hogy írta meg és hogy mekkora szemét ez a tanár egyébként... próbálj vmit levenni a reakcióiból és vidd tovább úgy a beszélgetést hogy neki is érdekes legyen... ha neked is az lesz akkor örülsz ha pedig nem akkor más stílust kell választanod ;)
2012. aug. 29. 13:36
 3/4 anonim ***** válasza:
Huh ,hat en pont ebben a helyzetben vagyok,csak en lany vagyok...es most megyek 11.be,de olyan furcsa ez,mert az osszes osztalytarsammal igy vagy ugy ,de azert beszelgettem,de konkretan vele nem...Egyszer volt,h adtam neki vmit(neki kellett) es akkor ugy egymas szemebe neztunk,nem tudom ,de olyan fura volt,ereztem vmit es olyan volt,mintha tobb ideig tartott volna. Szokas mondani,h a szem a lelek tukre,de sajnos nem mindig egyertelmu,meg egy nezesbol nem lehet levonni a dolgokat. Na,ez mindegy is ,csak leirtam.A kerdesedre valaszolva...hat ez egy nem egyszeru helyzet, de ha belegondolunk,lehet,h azert nem kerested a tarsasagat,mert mar akkor is tetszett. En epp igy vagyok,ill voltam ezzel,jo mindjuk en lany vagyok,meg nem az a nagy beszelos,de ha kell megtalalom a kozos hangot. Szerintem ,ha kozeledni akarsz fele,akkor arra jo mod,ha pl van egy osztaly program,pl fozocske,vagy vmit rabiznak,akkor probald ugy alakitani,h egy 'helyen' legyetek. Vagy ,ha a bnoivel kommunikalsz,es o is ott van,pl megkerdezed a velemenyet. Nem egyszeru,de egy probat meger:)
2012. aug. 29. 13:43
 4/4 anonim válasza:

kedves kérdező! gondolom most nem ezt a választ akarod hallani/olvasni, de van egy aranyszabály, ami osztálytársakra/munkatársakra vonatkozik: házinyúlra nem lövünk. most azt gondolod hogy ez hülyeség. 1 éve én is ezt gondoltam. aztán megtetszett egyik fiú osztálytársam, és már attól a pillanattól utáltam ezt az egészet, mert tudtam hogy nem lesz jó vége. nem akartam hogy megtudja. de aztán megtudta, azóta nem szól hozzám, levegőnek néz, és nyilván nem akar tőlem semmit. egyik legjobb barátnőm, aki osztálytársam is, összejött egyik osztálytársunkkal. nagyon jól elvoltak, aranyosak voltak, meg minden, aztán a srác szakított a lánnyal, mert rájött hogy nem szerelmes belé, meg hát osztálytársak, és ez így nem működött. és hát gondolhatod hogy ez így milyen kínos mindenkinek, de főleg nekik, mert attól hogy szakítottak, még mindig osztálytársak maradtak. és nekem meg annak a srácnak sem jó, hogy minden nap látjuk egymást. szóval én most nagyon nem ajánlom senkinek az osztálytárs-kapcsolatot, mert 99% hogy nem lesznek együtt addig amíg nem végeznek az iskolával, szakítás után pedig elég nehéz. ezt gondold végig, mielőtt mégjobban beleesel abba a lányba.

és bármi lesz veletek, sok szerencsét, és kitartást! :)

16/L

2012. szept. 22. 10:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!