Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom mi tévő legyek? (Bőv lent)
kedves kérdező! gondolom most nem ezt a választ akarod hallani/olvasni, de van egy aranyszabály, ami osztálytársakra/munkatársakra vonatkozik: házinyúlra nem lövünk. most azt gondolod hogy ez hülyeség. 1 éve én is ezt gondoltam. aztán megtetszett egyik fiú osztálytársam, és már attól a pillanattól utáltam ezt az egészet, mert tudtam hogy nem lesz jó vége. nem akartam hogy megtudja. de aztán megtudta, azóta nem szól hozzám, levegőnek néz, és nyilván nem akar tőlem semmit. egyik legjobb barátnőm, aki osztálytársam is, összejött egyik osztálytársunkkal. nagyon jól elvoltak, aranyosak voltak, meg minden, aztán a srác szakított a lánnyal, mert rájött hogy nem szerelmes belé, meg hát osztálytársak, és ez így nem működött. és hát gondolhatod hogy ez így milyen kínos mindenkinek, de főleg nekik, mert attól hogy szakítottak, még mindig osztálytársak maradtak. és nekem meg annak a srácnak sem jó, hogy minden nap látjuk egymást. szóval én most nagyon nem ajánlom senkinek az osztálytárs-kapcsolatot, mert 99% hogy nem lesznek együtt addig amíg nem végeznek az iskolával, szakítás után pedig elég nehéz. ezt gondold végig, mielőtt mégjobban beleesel abba a lányba.
és bármi lesz veletek, sok szerencsét, és kitartást! :)
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!