Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek most mi tévő legyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek most mi tévő legyek?

Figyelt kérdés

Megtetszett egy lány még az iskolában egy tanulmányi kiránduláson találkoztam vele és teljesen beleestem.

De nem ismerjük egymást nagyon és eddig még csak szemezgettünk.Meg ahhoz viszont nincs merszem hogy bevalljam felé az érzéseimet.Meg szerintem ő elhajtana

De az iskolában néha szerintem levegőnek néz vagy átlát rajtam.Most mit csináljak??

2012. jún. 9. 23:42
 1/8 anonim ***** válasza:
0%
erőszakold meg!
2012. jún. 9. 23:44
 2/8 A kérdező kommentje:
Értelmes választ tud valaki adni?
2012. jún. 9. 23:45
 3/8 anonim ***** válasza:
NEM
2012. jún. 9. 23:51
 4/8 A kérdező kommentje:
Kösz :D
2012. jún. 9. 23:51
 5/8 anonim ***** válasza:
Ha néha szemezget veled néha meg levegőnek néz akkor lehet hogy megjelenésed miatt vagy csak ismer a tanulmányi kirándulásról ezért nézet
2012. jún. 9. 23:52
 6/8 anonim ***** válasza:

Hogy szereted, ha nem is ismered igazán?

Ez csak vonzalom. Ne mondd azt neki, hogy szereted, mert hazugnak hinne, csak hívd el pl egy sétára, egy kávéra.

23/N

2012. jún. 9. 23:57
 7/8 A kérdező kommentje:
Szoktam azért feltűnően utána nyomulni pl.:iskolai ünnepségen folyton a nyomában volt még az ünnepségi műsoron is őt néztem
2012. jún. 10. 00:00
 8/8 A kérdező kommentje:
Megpróbálom
2012. jún. 10. 00:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!