Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Őzsuta95 kérdése:
Mi tévő legyek? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Szombaton volt az első randink és nagyon jól éreztük magunkat. Ő ezt tudtomra is adta, én kevésbé (már bánom). Megbeszéltük, hogy majd találkozunk, ahol eddig is szoktunk, munkából, hobbiból kifolyólag...Azóta nem beszéltünk, de csak rá tudok gondolni. Elmondjam neki, vagy várjak, amíg ő lép (ha fog egyáltalán)? 18L2012. jún. 19. 11:07
1/3 anonim válasza:
Szerintem irj neki egy smst vagy neten hogy jól érezted magad a mutlkor mikor ismételitek meg :P
2/3 anonim válasza:
Mikor találkoztok legközelebb? Ha pár napon belül, akkor szerintem ne írj neki, de a legközelebbi találkozásnál mutasd ki jobban, hogy szeretnél vele valamit.
Ha nem tudod előre, mikor fogtok találkozni, vagy pár napon belül biztos nem, akkor írhatsz neki, hogy lássa, várod te is a következő talit.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. :) Hát valószínűleg hétvégén találkozunk újra, úgyhogy nem tudom, hogy felhívjam vagy inkább ott beszéljük meg...
2012. jún. 19. 12:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!