Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez ciki, összejönnétek pasival így ha ezek az előzmények? (lent)
Figyelt kérdés
A strandon odajött hozzám egy srác akit látásból ismerek és bejelentette hogy tetszek a haverjának.
Én meg rákérdeztem hogy miért nem ő jön akkor oda?
Erre pár perc múlva odajött a taggal és a gyerek makogott valamit hogy ő soha nem megy oda senkihez és azért megiszok-e egy italt vele.
Én meg egy -majd máskor-ral leléptem.
Olyan cikinek érzem, 12-13 évesen ez még szerintem elmegy, na de 20-on felül?!
Olyan érzésem volt mintha nem tudom milyen ijesztő szörnyetegnek gondolna amiért nem lehet megszólítani vagy nem megy oda ő és inkább rámküldi a kommandót :D
pedig egyedül voltam...
csak, ha félelmetes vagyok akkor meg minek tudatni velem hogy tetszek?
nem tudok ezen kiigazodni
2012. aug. 27. 19:13
11/11 anonim válasza:
Azért elfelejted kedves kérdező, hogy pont az ilyen srácok szeretnének a legjobban, és bármit megtennének érted ha már megkapott. Védelem szempontjából ők a legjobbak. Nem a veszélytől félnek, hanem a lányoktól,mert betegesen félnek a visszautasítástól, a kudarctól. 20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!