Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki, ha egy lány kéri meg a pasit, hogy találkozzanak? és ciki az, Hogy a lány csókol elôször? (többi lent)
#5: Miért lenne taszító? Szerintem egyáltalán nem taszító, ahogy írtam is, ha valamit szeretnék akkor közlöm a másikkal, teljesen normális.
És 23 vagyok, nem tizenX
Szerintem addig oké hogy találkoztok, de ne csókold meg! Azt hagyd rá, hogy ő kezdeményezzen abban! Ha akar...
Én nem másznék rá, azt úgy gondolom akárhány éves is az ember, a férfi dolga lenne megtenni ezt a lépést. Ha látom rajta hogy akarja, akkor úgy is megteszi ő a lépést ez érdekében, ha nem látom rajta hogy szeretné, akkor meg pláne ne csináljon a nő semmit. Pont azért tartunk ott ahol. Elfelejtik a férfiak, hogy kell udvarolni. Pláne ha már fiatal korban így megy, erre szoknak majd rá hogy a csaj kezdeményez úgy is. Persze, jeleket küldhet és küldjön is ha akar valamit, na de azért ettől többet nem kéne! Rájöttem, abszolút nem jó dolog kiadni teljesen magunkat, az érzéseinket bár néha nagyon jó lenne rázúdítani.
Én is most nagyon szerelmes vagyok, de eszem ágába nincsen rámászni, pedig már mondták nekem: smárold már le! Mondom ahaaa, persze aztán meg koppanok az szent... Megtehette volna már, még sem élt az alkalommal ő sem, ebből levettem hogy veszett fejsze nyele az ügy. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!