Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ciki, ha én hívok el egy fiút randira?
Mit tanácsoltok? Mit tegyek?
Már kaptam pár jó választ, de szeretnék meg többet, hogy tudjak dönteni, melyik a jobb.
Oké.
Köszike.
Hívd már el! Nagyon unalmas már, h nem tudsz döntést hozni!
Innen is látszik, h a lányok sosem tudják pontosan mit is szeretnének, illetve túlfilózzák a dolgokat!
28f
5:
Nekem nem azzal van bajom, hogy nőknek nem kell magukba fojtaniuk a természetüket, hanem azzal, hogy a férfiakból folyamatosan kezd kihalni a férfi természet.
Neked nem ciki, inkább a fiúnak az, hogy miért nem jutott hamarabb eszébe. De ha akarsz valamit, akkor tedd meg, ne csináld azt, hogy szándékosan felfújod az egódat és nem cselekedsz, pedig közben szeretnéd.
A kérdés, hogy miután te cselekedtél helyette és neki nem volt mersze kezdeményezni, akarsz tőle egyáltalán valamit? Szóval inkább jelezz neki, egyértelműen, hogy ha nagyon hülye akkor is felfogja, mit akarsz.
Gyenge, töketlen férfiak pedig mindig is voltak és lesznek is, akik a kényelmes utat szeretnék járni. A legkönnyebb dolog a világon: hagyni hogy a nő vezessen. De a könnyű út a gyengék útja és a könnyű út soha sem vezet eredményre. Itt át kell formálni a tudatot, az a normális, ha egy férfi élvezi, hogy férfiasan viselkedik és nem adja fel a vágyait a nehézségek miatt. Szintén a nő legyen nőies, hiszen a rövid és rossz kapcsolat titka, ha a nő próbál uralkodni. Ha egy nő örökre szűz akar maradni, csak viselkedjen úgy, mint egy férfi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!