Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Az ciki, ha én hívok el egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az ciki, ha én hívok el egy fiút randira?

Figyelt kérdés

Mit tanácsoltok? Mit tegyek?

Már kaptam pár jó választ, de szeretnék meg többet, hogy tudjak dönteni, melyik a jobb.

2012. jún. 24. 22:19
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
Az. Sose hívtam meg senkit, sosem kellett kezdeményeznem, pedig "feminista" vagyok, sőt, domináns. De ez egy olyan előny, amiről azért ne mondjunk le. Ha mi hívjuk őket, hozzászoknak, és majd nem válogathatunk.
2012. jún. 24. 22:22
 2/24 A kérdező kommentje:

Oké.

Köszike.

2012. jún. 24. 22:28
 3/24 Hunter92 ***** válasza:
Én biztos, hogy utálnám a szitut. Férfi vagyok, az én dolgom a kezdeményezés és az irányítás. Szerintem adj neki minél egyértelműbb jeleket, hogy akarsz tőle valamit. Ha nem kezdeményez, akkor vagy túl töketlen (és mit is akarnál egy töketlen pasitól?) vagy nem jössz be neki.
2012. jún. 24. 22:29
 4/24 anonim ***** válasza:
a mai világban szerintem rendben van ha a lány hívja a srácot
2012. jún. 24. 22:29
 5/24 Hunter92 ***** válasza:
Szerintem nincs rendben. Kifordul magából a világ, felcserélődnek a szerepek. Ezért van az, hogy a férfiak egyre kevésbé férfiasak, a nők meg sok területen kezdik átvenni a helyünket. Ne hagyjuk már tovább fajulni a dolgokat, minden kis lépés sokat jelent!
2012. jún. 24. 22:38
 6/24 anonim ***** válasza:
Hát az utolsó a szokásos "sablonszöveg" annak magyarázatára, hogy a nők már sok téren teljesíthetnek, és nem kell magukba fojtaniuk a természetüket. :) Különben első válaszadó vagyok, valami még eszembe jutott: esetleg akkor "megengedett", ha nem igazán hosszú távra tervezel vele, futó kalandnak szánod, úgysem számít, mit gondol rólad. De én akkor sem tenném.
2012. jún. 24. 22:51
 7/24 anonim ***** válasza:

Hívd már el! Nagyon unalmas már, h nem tudsz döntést hozni!

Innen is látszik, h a lányok sosem tudják pontosan mit is szeretnének, illetve túlfilózzák a dolgokat!

28f

2012. jún. 24. 22:51
 8/24 Hunter92 ***** válasza:

5:

Nekem nem azzal van bajom, hogy nőknek nem kell magukba fojtaniuk a természetüket, hanem azzal, hogy a férfiakból folyamatosan kezd kihalni a férfi természet.

2012. jún. 24. 22:55
 9/24 anonim ***** válasza:
8. Na ezzel most nagy "bölcsességet" mondtál. Úgy értem, nem tudtam meg belőle semmit. De a férfitermészet sem biztos, hogy ugyanazt jelenti nekünk, úgyhogy hagyjuk. Azt én is jeleztem, hogy a kezdeményezést meghagyom nekik- az irányítást már nem biztos, mert nem szeretem, ha irányítanak, igényem sincs ilyesmire. Nálam mást jelent az, hogy ő kezdeményez, udvarol, és én válogathatok, továbbá az, hogy a férfi "irányítja a dolgokat". Sőt, úgy érzem, akkor tudok jobban "irányítani", ha a másik fél közeledik, mert akkor több lehetőségem van, jobban átláthatom a helyzetet, felmérhetem, kiknek vagyok vonzó, kiknek nem, és mondhatok akár nemet is, stb.
2012. jún. 24. 23:47
 10/24 anonim ***** válasza:

Neked nem ciki, inkább a fiúnak az, hogy miért nem jutott hamarabb eszébe. De ha akarsz valamit, akkor tedd meg, ne csináld azt, hogy szándékosan felfújod az egódat és nem cselekedsz, pedig közben szeretnéd.

A kérdés, hogy miután te cselekedtél helyette és neki nem volt mersze kezdeményezni, akarsz tőle egyáltalán valamit? Szóval inkább jelezz neki, egyértelműen, hogy ha nagyon hülye akkor is felfogja, mit akarsz.

Gyenge, töketlen férfiak pedig mindig is voltak és lesznek is, akik a kényelmes utat szeretnék járni. A legkönnyebb dolog a világon: hagyni hogy a nő vezessen. De a könnyű út a gyengék útja és a könnyű út soha sem vezet eredményre. Itt át kell formálni a tudatot, az a normális, ha egy férfi élvezi, hogy férfiasan viselkedik és nem adja fel a vágyait a nehézségek miatt. Szintén a nő legyen nőies, hiszen a rövid és rossz kapcsolat titka, ha a nő próbál uralkodni. Ha egy nő örökre szűz akar maradni, csak viselkedjen úgy, mint egy férfi.

2012. jún. 24. 23:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!