Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek cinkes ha elhívom randira?
Figyelt kérdés
Van egy srác,eddig csak facebookon beszéltünk.Nem mutatja nagyon hogy tetszenék neki de az első kérdése az volt h. van -e barátom.Néha tök jókat beszélünk de máskor nincs témánk.El szeretném hívni valahová de nem cinkes ha egy lány hívja el a fiút?://2012. jan. 2. 12:50
2/9 anonim válasza:
Emlitsd fel,hogy jó lenne már élőben is beszélni,de ne te hivd meg :)
3/9 A kérdező kommentje:
Amúgy azért félek mert eléggé menő a srác és nem akarom h. rajtam röhögjenek ha lekoppint.
2012. jan. 2. 12:58
4/9 anonim válasza:
Akkor neked is elmagyarázom, nem mások véleménye alapján keresünk párt. Akinek többet ér más véleménye mint a sajátja annak személyisége sincs.
5/9 anonim válasza:
Nem kell félni. Mondd meg neki szeretéd megismerni személyesen! Egy embert csak a találkák után tudsz megismerni. Neten azt mondd amit akar. Ha lekoppint nem kell kétségbeesni, nem történik tragédia! Van rajta kívül más is a világon. Legalább tudod nem vagyok egymáshoz valóak. Ennyi.
6/9 A kérdező kommentje:
Még egy kérdés:)chaten vagy inkább üziben hívjam el?chaten eléggé keveset van fent.:/
2012. jan. 2. 13:24
7/9 anonim válasza:
Háát chaten egyszerűbb, meg telón is. De az üzi se rossz. Ami kényelmesebb neked. Ha gyorsan válaszol az üzikre akkor ott is írhatsz neki.
8/9 anonim válasza:
Chaten mert az személyesebb.. amúgy meg tökre aranyos...
9/9 A kérdező kommentje:
Megoldódott:D elhívott ő..olyan boldog vagyok :):):)
2012. jan. 5. 16:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!