Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Beleszerettem egy lányba,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beleszerettem egy lányba, akit 3 éve ismerek. Ma lesz közös próbánk. Ha félrehívom és elhívom egy randira, szerintetek belemegy?

Figyelt kérdés
2011. jún. 24. 09:40
 1/8 anonim ***** válasza:
igen,de sztem ne így "szia!eljössz velem randizni...?",hanem csak hívd el egy colára és majd kialakulnak a dolgok :) :) sok sikert :):)
2011. jún. 24. 09:45
 2/8 anonim ***** válasza:
De úgy hívd el mindenképp, hogy ne érezze, hogy szerelmes vagy belé. Csak lazán, és úgy, hogy próba után nem lenne-e kedve meginni veled valamit. Ne egyből egy komoly randira hívd, és akkor biztos nem ijed meg és nagyobb az esélyed, hogy igent mond. :)
2011. jún. 24. 09:46
 3/8 anonim ***** válasza:
Első kettő válaszoló lány?Ha igen,hány évesek vagytok?
2011. jún. 24. 09:49
 4/8 anonim ***** válasza:
2.válaszoló 20 éves lány vagyok
2011. jún. 24. 09:52
 5/8 anonim ***** válasza:
Szerintem meg kell próbálni, aztán majd kiderül. Az esélyeid sokkal jobbak, mintha meg sem próbálod, nem?
2011. jún. 24. 10:21
 6/8 anonim ***** válasza:

A válasz írója 87%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 09:52

Köszi,remélem igaz is.22/F

2011. jún. 24. 10:24
 7/8 anonim ***** válasza:

Kockázat nélkül nincs győzelem.

Hogy belemegy-e? Nem vagyok jós, nem ismerlek, a csaj ízlését sem ismerem. Legyél kedves, határozott és csapj bele a lecsóba. Mit veszíthetsz?

24/F

2011. jún. 24. 10:52
 8/8 anonim ***** válasza:
első vok és lány :) 18 évesen és 4 éves kapcsoalttal :) :)
2011. jún. 24. 14:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!