Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Az ciki, ha én hívok el egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az ciki, ha én hívok el egy fiút randira?

Figyelt kérdés

Mit tanácsoltok? Mit tegyek?

Már kaptam pár jó választ, de szeretnék meg többet, hogy tudjak dönteni, melyik a jobb.

2012. jún. 24. 22:19
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Utolsó: neked is leírom, a "férfi", és "nő" fogalmak ma már annyira sokféle dolgot jelenthetnek, hogy én kb. felét nem is értem annak, amit írsz (csak üres szavak). A kérdés nem az (szerintem), hogy miért nem mert kezdeményezni a töketlen pasi. Ez nem "mersz" kérdése. Én domináns nő vagyok (és mily csoda: odavannak értem), de sosem kezdeményezek, ám meg MERNÉM tenni- csak épp van annyi eszem, hogy tudjam: kényelmesebb helyzet, ha nem teszem. A kérdés például az, hogy mi van, ha nemet mond a fiú? Mi van, ha megtudja a többi fiú, és majd ők is úgy viszonyulnak az adott lány felé, miszerint neki nem kell udvarolni, úgyis "fut" a fiúk után? Szerintem ezek a fő kérdések, én ezért nem tenném például.
2012. jún. 25. 00:03
 12/24 anonim ***** válasza:
"Ha egy nő örökre szűz akar maradni, csak viselkedjen úgy, mint egy férfi." Ezzel főleg nem értem, mire is céloztál? Egy nő, aki mondjuk kezdeményez, garantáltan nem fog szűz maradni. Ha még azt írtad volna, hogy "csak" arra kell majd. De: egy nő "bárhogyan" is viselkedjen, nagy eséllyel el tudja veszteni a szüzességét, ha akarja. Ez a világ legkönnyebb dolga. :) Szerintem picit rosszul fogalmaztál (bocs). Nem azt akartad írni, hogy ha tartós kapcsolatot akar, vagy azt szeretné, hogy odáig legyenek érte a pasik? :P
2012. jún. 25. 00:05
 13/24 anonim ***** válasza:
...akkor ne viselkedjen úgy, mint egy férfi? :)
2012. jún. 25. 00:06
 14/24 Hunter92 ***** válasza:
"Na ezzel most nagy "bölcsességet" mondtál. Úgy értem, nem tudtam meg belőle semmit." Akkor elmagyarázom. Nem tudom, hogy mennyi idős vagy, de nem is érdekes. Én 20 vagyok és korombeli srácok körében azt tapasztalom, hogy nagy részükben nyoma sincs a férfiasságnak. Egyre nőiesebben öltözködnek, mozognak, van aki festi a haját. Egyáltalán nincsenek otthon olyan gyakorlati dolgokban, amikhez egy férfinak illene konyítani. És ami marhára tud idegesíteni, hogy sokan elvárják, hogy a nők kezdeményezzenek náluk, közben szidják őket, hogy milyen szemetek, amiért nem adnak nekik esélyt. Lehet, hogy te idősebb vagy, mint én és a te korodbeli férfiaknál ez nem mutatkozik ennyire, de a nálam fiatalabb korosztály már lassan teljesen elferdül. Ezért nem örülök, hogy ebbe az irányba halad a társadalom, még pár generáció és eltűnnek az igazi férfiak a világból. Remélem így már sikerült megértened, mire gondoltam. Irányítás alatt nem arra gondoltam, hogy a pasi dróton rángat téged, hanem arra, hogy egy férfi legyen határozott, tudja, hogy mit akar és ne a nőtől várja, hogy majd ő eldöntse, hogy mi, hogy legyen. Neked vonzó egy olyan férfi, aki mindig azt teszi, amit te mondasz, rád hagy minden döntést és fülét farkát behúzva megy utánad, mint egy pincsikutya? Nem hinném. Becsülendő, ha egy nő egyedül is meg tud állni a lábán és nem szorul férfi segítségre. De tudod, egy férfi csak akkor lesz boldog egy nő mellett, ha az érezteti vele, hogy ő a férfi a kapcsolatban. Nem értem, hogy a "férfi" és a "nő" fogalmak, milyen sokféle dolgot jelenthetnének. A férfi az férfi, a nő az nő. Egy férfi legyen férfias, egy nő pedig nőies. Szerintem ezen nincs mit ragozni. Szerintem eddig sem üres "sablonszövegeket" írtam, de remélem, hogy ezzel sikerült tisztába tenni a dolgokat.
2012. jún. 25. 00:34
 15/24 anonim ***** válasza:

Na, akkor kezdjük az elején. :) Írtam, hogy domináns nő vagyok. :) Nem tudom, mennyire vagy tisztában a "domináns" fogalmával. Azt is írtam, hogy odáig vannak értem a fiúk, tehát boldogok (esetenként szerinted "nőies" nőt hagytak ott miattam, NEM én akartam!). Sosem áll szándékomban más kapcsolatát szétszedni! Folytatva: ISMEREM a tendenciát, amiről beszélsz, de: részben üdvözölni tudom. Azt leszámítva, hogy nem akarnak kezdeményezni (bár én nem ezt tapasztalom :D) nagyon meg vagyok elégedve a mostani 18-20-as korosztálybeli fiúkkal. :) Tetszenek, végre jólápoltak, dekoratívak. :) Nekem igényem van erre, mások vagyunk, úgyhogy ne általánosíts a nőket illetően.

Még tovább folytatva: szeretek irányítani, és persze nem szimpatikus, ha rám akaszkodnak, vagy "pincsi kutya" módjára viselkednek, viszont semmi kifogásom ellene, ha én mondom meg, mi legyen. :) Én nem várom, nem kérem, abszolút semmi igényem nincs rá, hogy a másik tegye ezt. Maximum a közös döntés, de szívesen irányítok, ha kell. Erre írtam, hogy a "nő", és "férfi" már nagyon sokféle dolgot jelenthet. Neked egyértelmű. De változik a világ. Értelek, már az előbb is sejtettem, hogy erre célzol, de nyisd ki a szemed, nem mindenki ilyen. Továbbá azért vannak ilyen fiúk (neked bármennyire nem tetszik), mert vannak lányok, nők, akiknek tetszenek, akik szeretik őket. Javaslom nézz szét videómegosztó oldalakon, hány ezren "nyáladzanak" az általad "feminimnek" titulált srácok videóira, képeire. :) Részemről ennyi- te ilyen vagy, én amolyan. :)

2012. jún. 25. 00:54
 16/24 anonim ***** válasza:
Azt kifelejtettem, hogy részemről nem úgy közelítem meg a kérdést, miszerint a mai 20-asokban "nyoma sincs a férfiasságban" (épp erről írtam, hogy nekem mást jelent). Nyoma sincs bennük a "hagyományos férfiasságnak", de én nem tartom nőiesnek őket. Isten ments, nem szeretem a csajokat. :) Inkább úgy élem meg, hogy változik a világ, változnak a férfiak, és nők. Nem értek egyet azzal, hogy a nő férfias, a férfi nőies lesz, azzal sem, hogy a szerepek felcserélődnek. Annyiról van szó, hogy a hagyományos szerepek minősülnek át. Erről nem szeretnék vitát nyitni egyébként, nem azért írom, felőlem a te férfi és nőképed olyan, amilyen akar. :)
2012. jún. 25. 00:58
 17/24 anonim ***** válasza:
*férfiasságnak
2012. jún. 25. 00:59
 18/24 Hunter92 ***** válasza:
Mondtam én egy szóval is, hogy egy férfi ne legyen jól ápolt és dekoratív? Szerintem ezek alapvető dolgok. Nekem már azzal van bajom, amikor egy srácról csak 3. ránézésre tudom megmondani, hogy nem csaj (komolyan volt már olyan, hogy egy csaj ismerősöm elhozta a társaságunkba egy osztálytársát és nem tudtuk a többiekkel eldönteni, hogy puszival vagy kézfogással köszönjünk neki, amíg be nem mutatkozott). Hidd el, tisztában vagyok a domináns szó jelentésével. Én magam nagyon is domináns személyiség vagyok, általában ez az első, amivel megfogom a nőket. Nyilván azokat a nőket vonzom be a környezetembe, akik ezt keresik egy férfiban, ezért szokatlan számomra, a te felfogásod. Attól, hogy leírtam, én, hogy látom a dolgokat, remélem nem érezted azt, hogy a te véleményedre akarok hatni. Én mindig élvezem, ha valakivel ilyen eszmecserét folytathatok és mindig fellelkesülök, ha találok egy jó vitapartnert (tudod, aki nem csak a "Hát te hülye vagy!" kategóriájú érveket ismeri).:) Természetesen te is úgy látod a dolgokat, ahogy neked tetszik és olyan pasikkal vagy, amilyenekkel akarsz. Az ízlése és a véleménye mindenkinek egyedi, másképp unalmas lenne a világ. És azt hiszem ezzel le is zárhatjuk a témát.
2012. jún. 25. 01:23
 19/24 anonim ***** válasza:

Rendben. :) De ezek szerint te férfi vagy. Ez most esett le. Viszont te magad válaszoltad meg a kérdést:

"Hidd el, tisztában vagyok a domináns szó jelentésével. Én magam nagyon is domináns személyiség vagyok, általában ez az első, amivel megfogom a nőket. Nyilván azokat a nőket vonzom be a környezetembe, akik ezt keresik egy férfiban, ezért szokatlan számomra, a te felfogásod."

Természetesen, te nem az olyan nőket "vonzod" be, mint amilyen én vagyok. Én pedig nem az olyan férfiakat, mint te. :) (Ennek ellenére ismerek domináns férfiakat- mint barátot). :) Már eljutottam odáig, hogy domináns, és nem-domináns EMBEREK vannak. Legalábbis szerintem. A fiúkról annyit, hogy számomra nem okoz nehézséget (sosem okozott) egy fiú és lány megkülönböztetése. :)

2012. jún. 25. 01:36
 20/24 Hunter92 ***** válasza:
Nekem sem, amíg nem találkoztam fentebb említett sráccal. Azóta semmin sem lepődök meg...
2012. jún. 25. 01:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!