Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ciki, ha én hívok el egy fiút randira?
Mit tanácsoltok? Mit tegyek?
Már kaptam pár jó választ, de szeretnék meg többet, hogy tudjak dönteni, melyik a jobb.
Na, akkor kezdjük az elején. :) Írtam, hogy domináns nő vagyok. :) Nem tudom, mennyire vagy tisztában a "domináns" fogalmával. Azt is írtam, hogy odáig vannak értem a fiúk, tehát boldogok (esetenként szerinted "nőies" nőt hagytak ott miattam, NEM én akartam!). Sosem áll szándékomban más kapcsolatát szétszedni! Folytatva: ISMEREM a tendenciát, amiről beszélsz, de: részben üdvözölni tudom. Azt leszámítva, hogy nem akarnak kezdeményezni (bár én nem ezt tapasztalom :D) nagyon meg vagyok elégedve a mostani 18-20-as korosztálybeli fiúkkal. :) Tetszenek, végre jólápoltak, dekoratívak. :) Nekem igényem van erre, mások vagyunk, úgyhogy ne általánosíts a nőket illetően.
Még tovább folytatva: szeretek irányítani, és persze nem szimpatikus, ha rám akaszkodnak, vagy "pincsi kutya" módjára viselkednek, viszont semmi kifogásom ellene, ha én mondom meg, mi legyen. :) Én nem várom, nem kérem, abszolút semmi igényem nincs rá, hogy a másik tegye ezt. Maximum a közös döntés, de szívesen irányítok, ha kell. Erre írtam, hogy a "nő", és "férfi" már nagyon sokféle dolgot jelenthet. Neked egyértelmű. De változik a világ. Értelek, már az előbb is sejtettem, hogy erre célzol, de nyisd ki a szemed, nem mindenki ilyen. Továbbá azért vannak ilyen fiúk (neked bármennyire nem tetszik), mert vannak lányok, nők, akiknek tetszenek, akik szeretik őket. Javaslom nézz szét videómegosztó oldalakon, hány ezren "nyáladzanak" az általad "feminimnek" titulált srácok videóira, képeire. :) Részemről ennyi- te ilyen vagy, én amolyan. :)
Rendben. :) De ezek szerint te férfi vagy. Ez most esett le. Viszont te magad válaszoltad meg a kérdést:
"Hidd el, tisztában vagyok a domináns szó jelentésével. Én magam nagyon is domináns személyiség vagyok, általában ez az első, amivel megfogom a nőket. Nyilván azokat a nőket vonzom be a környezetembe, akik ezt keresik egy férfiban, ezért szokatlan számomra, a te felfogásod."
Természetesen, te nem az olyan nőket "vonzod" be, mint amilyen én vagyok. Én pedig nem az olyan férfiakat, mint te. :) (Ennek ellenére ismerek domináns férfiakat- mint barátot). :) Már eljutottam odáig, hogy domináns, és nem-domináns EMBEREK vannak. Legalábbis szerintem. A fiúkról annyit, hogy számomra nem okoz nehézséget (sosem okozott) egy fiú és lány megkülönböztetése. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!