Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem volt pasim. Ciki ennyi idősen? 19L
Sajnálom ami történt :( megverjem a srácot?
Amúgy ezt kivéve teljesen normális.
Lesz így pasid.Nekem tetszenek a visszahúzódó csendes lányok.
Nyugi fogsz találni valakit
F19
Felesleges ezen paráznod. Csak ha valaki hajt rád, akkor ne bújj el a sarokba, hanem mutasd ki neki, hogy neked is szimpatikus és bejön. Feltéve, hogy így van.:-D
19 F
Kedves kérdező!
Nagyon helyesen tetted amit tettél! Ha te nem akarsz vele lefeküdni milyen jogon kényszerít rá? Nagyon pofátlan dolog amit csinált a srác és neked ebben semmilyen hibád nincs. Az ilyen tapló nyomulós srácokat jobb elkerülni.
Én mindig finoman finoman közelítek a lány felé és ha már neki kellemetlen akkor abbahagyom.
üdv
18F
nagydumásnak úgyis a pasinak kell lennie ;)
képet kérhetünk? *.*
Egyáltalán nem ciki...nekem sem volt.
Viccet félretéve...akad még rendes kispasi, nyugi. :)
44/F
valószínű ez a hatás okozott akkora kért benned, hogy nemtudsz nyíltan ismerkedni, és pasizni.
vannak rendes fiúk, járj nyitottszemmel, csak a rendes fiúk is általában visszahuzódóak. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!