Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nem volt pasim. Ciki ennyi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem volt pasim. Ciki ennyi idősen? 19L

Figyelt kérdés
19L vagyok. Ismerőseim körében azt mondják, hogy szép vagyok, csak visszahúzódó.Eddig volt egy sráccal kialakulóban, de volt vele egy kellemetlen élményem 2 hét alatt (addig voltunk együtt). Náluk voltam és smároltunk, filmet néztünk stb. Ő többet akart volna, én mondtam hogy ne, de csak erőszakoskodott. Megmondtam neki, hogy megyek de nem akart elengedni csak erősen fogta a karomat és csókolgatott. Szerencsére időben hazaértek a szülei így el tudtam menni. Ez történt 2 éve. Én 17 voltam, ő 19.Így sose lesz aranyos,kedves,helyes pasim? Azóta nem könnyen ismerkedek és nem is vagyok az a kifejezetten nagydumás. Annyira félek, hogy ez miatt már nem lesz egy helyes, aranyos, kedves, hűséges pasim:/
2012. aug. 26. 19:08
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
100%

Sajnálom ami történt :( megverjem a srácot?

Amúgy ezt kivéve teljesen normális.

Lesz így pasid.Nekem tetszenek a visszahúzódó csendes lányok.

Nyugi fogsz találni valakit

F19

2012. aug. 26. 19:10
 2/25 anonim ***** válasza:
61%

Felesleges ezen paráznod. Csak ha valaki hajt rád, akkor ne bújj el a sarokba, hanem mutasd ki neki, hogy neked is szimpatikus és bejön. Feltéve, hogy így van.:-D

19 F

2012. aug. 26. 19:11
 3/25 anonim ***** válasza:
100%
Nem ciki, és még baromira fiatal vagy, hogy ezen aggódj. Nem kell nagydumásnak lenned.
2012. aug. 26. 19:11
 4/25 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező!

Nagyon helyesen tetted amit tettél! Ha te nem akarsz vele lefeküdni milyen jogon kényszerít rá? Nagyon pofátlan dolog amit csinált a srác és neked ebben semmilyen hibád nincs. Az ilyen tapló nyomulós srácokat jobb elkerülni.

Én mindig finoman finoman közelítek a lány felé és ha már neki kellemetlen akkor abbahagyom.

üdv

18F

2012. aug. 26. 19:14
 5/25 anonim ***** válasza:
29%

nagydumásnak úgyis a pasinak kell lennie ;)

képet kérhetünk? *.*

2012. aug. 26. 19:17
 6/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm fiúk ezeket a pozitív mondatokat:) De ez a dolog annyira mély nyomot hagyott bennem, hogy nem tdom mikor jutok el odáig, hogy akár felmenjek egy fiúhoz:/
2012. aug. 26. 19:18
 7/25 anonim ***** válasza:
61%
Hát,én lennék a pasid,de a helyes nem biztos,hogy össze jön.
2012. aug. 26. 19:22
 8/25 Hole Hunter ***** válasza:
51%

Egyáltalán nem ciki...nekem sem volt.

Viccet félretéve...akad még rendes kispasi, nyugi. :)

44/F

2012. aug. 26. 19:23
 9/25 anonim ***** válasza:

valószínű ez a hatás okozott akkora kért benned, hogy nemtudsz nyíltan ismerkedni, és pasizni.

vannak rendes fiúk, járj nyitottszemmel, csak a rendes fiúk is általában visszahuzódóak. :)

2012. aug. 26. 19:31
 10/25 A kérdező kommentje:
Megpróbálok nyitott lenni. A melóhelyen bejön egy srác, csak nem beszéltem vele a sziaszián kívül semmit. Én meg nem merek odamenni hozzá, meg milyen okkal lépnék?:/
2012. aug. 26. 19:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!