Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem volt pasim. Ciki ennyi idősen? 19L
én pl rendes fiú vagyok, hozzám tuti fel mernél jönni, elég ha csak rám nézel :D
szval, aranyos vagyok és kedves, és ez lejön az első mondatomból :) csajok mondják, meg látom rajtuk, nem én találtam ki :D
Hogy ciki-e? Ugyan már! Addig egyáltalán nem az amíg Te magad nem érzed annak! Nekem sem volt még sose barátnőm, de emiatt nem érzem, hogy bármiféle hátrányom származna belőle. Hogy mások mit gondolnak erről arra meg nagy ívben teszek. Tégy így Te is! :)
22/f
az igen
és mit csinálsz, ha nem jönnek haza a szülei?
miért nem pofoztad meg egyből?
REMÉLEM JÖSSZ HOLNAP A GÓLYATÁBORBA
Viktor vagyok szia :D
Egyáltalán nem ciki. Nekem sem volt még senkim, mert túl visszahúzódó vagyok. Sajnos 30 alatt nem nagyon vesznek észre, csak a kapcsolatban élő csajok néznek rám mosolyogva. Az idősebb nőket (30-40) meg szó szerint alig bírom levakarni magamról. Tényleg nem tudom, mi a baj velem :(
Megkérdezhetem, merre laksz? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!