Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nem volt pasim. Ciki ennyi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem volt pasim. Ciki ennyi idősen? 19L

Figyelt kérdés
19L vagyok. Ismerőseim körében azt mondják, hogy szép vagyok, csak visszahúzódó.Eddig volt egy sráccal kialakulóban, de volt vele egy kellemetlen élményem 2 hét alatt (addig voltunk együtt). Náluk voltam és smároltunk, filmet néztünk stb. Ő többet akart volna, én mondtam hogy ne, de csak erőszakoskodott. Megmondtam neki, hogy megyek de nem akart elengedni csak erősen fogta a karomat és csókolgatott. Szerencsére időben hazaértek a szülei így el tudtam menni. Ez történt 2 éve. Én 17 voltam, ő 19.Így sose lesz aranyos,kedves,helyes pasim? Azóta nem könnyen ismerkedek és nem is vagyok az a kifejezetten nagydumás. Annyira félek, hogy ez miatt már nem lesz egy helyes, aranyos, kedves, hűséges pasim:/
2012. aug. 26. 19:08
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

én pl rendes fiú vagyok, hozzám tuti fel mernél jönni, elég ha csak rám nézel :D

szval, aranyos vagyok és kedves, és ez lejön az első mondatomból :) csajok mondják, meg látom rajtuk, nem én találtam ki :D

2012. aug. 26. 19:43
 12/25 anonim ***** válasza:
100%
utolsó: és még szerény is vagy. :DD
2012. aug. 26. 20:16
 13/25 anonim ***** válasza:

Hogy ciki-e? Ugyan már! Addig egyáltalán nem az amíg Te magad nem érzed annak! Nekem sem volt még sose barátnőm, de emiatt nem érzem, hogy bármiféle hátrányom származna belőle. Hogy mások mit gondolnak erről arra meg nagy ívben teszek. Tégy így Te is! :)

22/f

2012. aug. 26. 20:20
 14/25 anonim ***** válasza:

az igen

és mit csinálsz, ha nem jönnek haza a szülei?

miért nem pofoztad meg egyből?

2012. aug. 26. 20:27
 15/25 anonim ***** válasza:
elötted az élet nem vagy elkésve semmivel....vannak még olyan pasik mint amiket leírtál,easy!pl rögtön magamra ismertem:$
2012. aug. 26. 20:30
 16/25 anonim ***** válasza:

REMÉLEM JÖSSZ HOLNAP A GÓLYATÁBORBA

Viktor vagyok szia :D

2012. aug. 26. 20:30
 17/25 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem ciki. Nekem sem volt még senkim, mert túl visszahúzódó vagyok. Sajnos 30 alatt nem nagyon vesznek észre, csak a kapcsolatban élő csajok néznek rám mosolyogva. Az idősebb nőket (30-40) meg szó szerint alig bírom levakarni magamról. Tényleg nem tudom, mi a baj velem :(

Megkérdezhetem, merre laksz? :)

2012. aug. 26. 20:36
 18/25 anonim ***** válasza:
20:16- lehet hülyén hangzik, de szerény is :D
2012. aug. 26. 20:51
 19/25 anonim ***** válasza:
A gyerek miért volt ennyire erőszakos? Egyébként próbálj nyitott lenni, ennyi a dolog titka!
2012. aug. 26. 21:33
 20/25 A kérdező kommentje:
utolsó: erre a mai napig nem tudom a választ. de szerencsére azóta elköltöztek...
2012. aug. 26. 23:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!