Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nem volt pasim. Ciki ennyi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem volt pasim. Ciki ennyi idősen? 19L

Figyelt kérdés
19L vagyok. Ismerőseim körében azt mondják, hogy szép vagyok, csak visszahúzódó.Eddig volt egy sráccal kialakulóban, de volt vele egy kellemetlen élményem 2 hét alatt (addig voltunk együtt). Náluk voltam és smároltunk, filmet néztünk stb. Ő többet akart volna, én mondtam hogy ne, de csak erőszakoskodott. Megmondtam neki, hogy megyek de nem akart elengedni csak erősen fogta a karomat és csókolgatott. Szerencsére időben hazaértek a szülei így el tudtam menni. Ez történt 2 éve. Én 17 voltam, ő 19.Így sose lesz aranyos,kedves,helyes pasim? Azóta nem könnyen ismerkedek és nem is vagyok az a kifejezetten nagydumás. Annyira félek, hogy ez miatt már nem lesz egy helyes, aranyos, kedves, hűséges pasim:/
2012. aug. 26. 19:08
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
meg kell rugni, majd elmegy a kedve tőle ;)
2012. aug. 26. 23:04
 22/25 A kérdező kommentje:
mert eddig tartottam minden pasitól ( az utóbbi kb. fél évben már próbáltam nyitni, de aki bejött volna annak mind volt barátnője vagy csak egyéjszakás dolgokban gondolkozott:(
2012. aug. 27. 01:08
 23/25 anonim ***** válasza:
és aki nem jött be?
2012. aug. 27. 01:16
 24/25 anonim ***** válasza:

Én is így vagyok, csak 22éves. Nekem is csak egy 1hónapos kapcsolatom volt, de csak leakart fektetni, ezért ott hagytam. Meg egy másik csajról ábrándozott.

Én nem vagyok elég nyitott. Szóval így nem tudom mi lesz. Nem vagy egyedül. :-D

2012. aug. 29. 20:59
 25/25 anonim ***** válasza:
Előző!Hol laksz ? :D
2012. aug. 29. 21:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!