Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gáz, fura?
Figyelt kérdés
van egy srác aki tetszik, és jövőhéten elmegyünk strandra... megkértem öcsémet (15 éves jóarc) hogy kísérjen el, mert anyu úgysem engedne el 1 fiúval-.-... szal neki azt mondanánk hogy csak 2-en megyünk... de most belegondoltam hogy nagyon furi lenne..vélemény? én 16 éves vagyok:)2012. aug. 21. 23:00
1/4 anonim válasza:
Miért lenne fura? Nyugodtan menj csak el azzal a sráccal aki tetszik.
2/4 anonim válasza:
Az öcsédet küldd el csúszdázni, meg adj neki csomó pénzt hogy fagyizhasson.
Addig meg Te el leszel a csávóval.
Öcsivel meg megbeszélni, hogy nehogy otthon elszólja magát.
3/4 anonim válasza:
Az öcséd is vigyen magával valakit, pl. egy haverját, és akkor te leszel a sráccal, az öcséd meg a haverjával. Anya nyugodt lesz mert azt hiszi ketten vagytok.
Probléma megoldva.
4/4 anonim válasza:
szerintem ideje lenne szülőkkel elbeszélgetni azért csak 16 éves vagy... közel jövőben beszéld meg velük hogy jönnek a fiúkák majd:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!