Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fura nevű lányok és fiúk többsége miért néz ki jòl?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy furcsa a kerdes, de tobb ev alatt megfigyeltem, hogy a jo hangzasu nevu lanyok es fiuk tobbsege jol nez ki es nagy reszuk jol is szitualt, jo anyagiakkal bir a csaladjuk. Pl ilyenekre gondoltam, hogy Bauer Alex ( csak hasrautottem). vagy pl Karakas Hedvig ( dzsudos). stb. Persze nem mind nez ki jol, de tobbseguk igen. Oka? Veletlen lenne?2012. júl. 30. 16:45
1/13 anonim válasza:
nekem elég szar nevem van, mégsem tapadnak rám a lányok
2/13 anonim válasza:
Tényleg! Frankenstein is jó csávó.
3/13 anonim válasza:
Én is megfigyeltem már hasonlót. Szerintem szép, különleges nevük van, ami nekik is tetszik, ez nagyobb önbizalmat ad nekik, így több mindent elérnek az életben.
4/13 anonim válasza:
Szegény Hedvig nem sikerült a bRonzérem.
Amúgy nem is néz ki jól, és ma tudtam meg, hogy Hedvig női név. xD
5/13 Golan Trevize válasza:
"Nomen est omen."
Már az ókori rómaiak is megmondták.
7/13 Golan Trevize válasza:
Hedvig sosem volt férfinév.
Pl.: Malina Hedvig.
8/13 anonim válasza:
nő te böszme
eddig aszittem én is de karakas hedvig az lány xDDD
9/13 anonim válasza:
Szerintem nincs összefüggés, persze van, hogy egy amúgy is jól csengő, egyedi név egy különleges, jóképű vagy szép egyénhez társul, de van "kiss péter" kategóriás ismerősöm is, aki elég népszerű, meg minden.
Ők mondjuk többnyire egy becenévvel oldják meg ezt a gondot.
De ha szerinted ez az univerzum titkos törvénye, akkor a gyerekemnek biztos különleges nevet adok, hogy ne legyenek gondjai. :D
10/13 anonim válasza:
Talán azok a szülők adnak ilyen különlegesebb nevet a gyereküknek, akik maguk is kicsit hivalkodóbbak, népszerűbbek, így nagyobb az esély, hogy a gyerekük is hasonló lesz, sokat fog adni a megjelenésére, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!