Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért elutasító a fiatal nők többsége (nekem legalábbis úgy tűnik) az erősen ritkuló hajú fiatal férfiakkal szemben? Miféle előítélet vagy egyéb dolog lehet ennek a hátterében? Vagy csak egyszerűen magasak a kinézettel kapcsolatos igényeik?
én látásból ismerek egy fiatal srácot, kb 24 éves, ha van.
nagyon kopaszodik (a feje búbján), és mégis növeszti a haját, kb az álláig ér. annyira szánalmasan néz ki azzal a 2 tincs hajával...
akkor inkább vágassa le.
amúgy nagyon undorító tud lenni, ha egy fiú kb 17-18 évesen kopaszodni kezd... kb 5-6 évet öregít rajtuk.
szóval nekem is elég visszataszító, ha egy fiatal srác (17-25) erősen kopaszodik...
20/L
hát igazából nekem még nem volt dolgom ilyen fiúval.
van egy ilyen ismerősöm, és őis kopaszodik a feje tetején. viszont annyira jó a kisugárzása, hogy én megmondom őszintén fel se figyeltem rá, hogy ő kopaszodik..tehát nem lényeg szerintem. nem feltétlenül hátrány.
vagy ha tényleg nagyon zavar letolhatod nullással:)
Pl. ez a fej is undorító, visszataszító? (jelzem, nem én vagyok a képen)
1. vagyok
a képen a pasi, akit belinkeltél, már nem huszonéves... sőt...
amúgy neki is jobb lenne a teljesen kopasz fej.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!