Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ha egy fiatal (16) éves srácon ilyen cipőt láttok kiröhögitek, mert esetleg öreges, vagy hülyén néz ki? Főleg
2012. márc. 13. 20:15
1/25 anonim válasza:
Ezért még én is kiröhöglek, pedig fiú vagyok.:P
4/25 anonim válasza:
Én nem vennék fel ilyet, mert nekem öreges ( papám is hasonlót hord :D) de nem vagyok bunkó és nem röhögnélek ki!
5/25 anonim válasza:
Ilyet még a 90éves dédapám se venne fel.
6/25 anonim válasza:
Szerintem nincs vele semmi baj. Ízlésesen kell mellé öltözni ami elég sok fiatal srácnak nem megy.
7/25 A kérdező kommentje:
Ajaj. :D
Nem tudom ízlésesen öltözök e hozzá, általában egy egyszerű kötött pulcsi vagy valamilyen ing van rajtam.
2012. márc. 13. 20:36
10/25 anonim válasza:
Ezmiez? Indián mokaszin után érzet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!