Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ha egy fiatal (16) éves srácon ilyen cipőt láttok kiröhögitek, mert esetleg öreges, vagy hülyén néz ki? Főleg
2012. márc. 13. 20:15
11/25 A kérdező kommentje:
Ez vitorlás cipő. :D
2012. márc. 13. 20:46
12/25 anonim válasza:
Ez egy teljesen jó kis cipő, nyárra én is hasonlót akarok, egy vászon gatyával meg egy diszkrét ing és jó is. Egyébként nem is értem, hogy ez miért lenne öreges? Ízlés kérdése az egész.
22/F
13/25 A kérdező kommentje:
Nekem páran mondták, hogy öreges. Bár az én cipőm szürkés-kékes árnyalatú, nem ilyen barna.
2012. márc. 13. 20:52
14/25 anonim válasza:
Szerintem egy csőszárú farmerrel,pulcsival rohadt jól nézhet ki.Ha ilyen alternatívabb stílusú divatmagazint megnéztek,ott is csomó pasin van ilyen,egyáltalán nem öreges.És ez még jó márkájú is.
15/25 anonim válasza:
nem röhögöm ki, de elér ronda 21L
16/25 anonim válasza:
Szerintem nagyon jó kis cipő! Tetszik! :)
17/25 anonim válasza:
Szerintem k*baszott jó, én is szeretnék egy ilyet csak sajnos nagyon drága. Nem tudják ezek a mai fiatalok, hogy melyik a tökéletes márka. Ha régen meglett volna ez a cipő, a lányok sövény pisilnének a fiúk után. Gyönyörű surranó :D 68 éves vagyok jóember, de a faszomra sem húznám fel ezt a retket!! :D
18/25 anonim válasza:
aztakuuurva, előző kommenten mekkorát szakadtam!!!!
ami azt illeti, ez amolyan elegáns stílus, viszont abból nem a legjobb...mert kevés cuccal néz ki jól. inkább valami vászoncipőt válasszál
19/25 anonim válasza:
szerintem jó,nekem tetszik :) Nem az az idétlen supra dc stbstb...de a korombeli lányok nagyrészénék az előbbiek jönnek be. 16L
20/25 anonim válasza:
Ez a cipő nagyon pöpec! Nagyon jól tud kinézni egy megfelelő nadrággal!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!