Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan bunkó a lányok többsége újabban? És emellé mégis miért szeretik őket jobban?
Sok átlagos/ronda külsejű lánnyal találkoztam,akik belsőre se szebbek,és mégis sokkal többen és jobban szeretik őket,mint mondjuk a csendesebbeket,akik nem lógnak mindig tömegestől a srácok nyakán,és nem szólogatnak be egymásnak hülyeségeket gúnyosan. Mi a jó abban,ha egy lány szinte ordítva röhög az utcán,és beszólogat mindenkinek pofátlanul? És a szebbeket,akik nem ennyire erőszakosak és szemtelenek,miért szeretik kevésbé? Komolyan nem értem néhány haveromat.
17/F
Ezt én lányként sem értettem soha!!
Egy fiú se nézett rám soha, mert nem voltam menő meg nem hordtam kivágott ruhákat, nem pletykáltam, nem is röhögtem fennhangon... meg, amiket még leírtál.
26/L
Neked a visszahúzódóbb, csendesebb lányok jönnek be ennyi, másoknak pedig a harsányabb, feltűnőbb csajok.., ennyi!
Az meg, hogy te egyes lányokat nem látsz szépnek, magánügyed, tudod a szépség relatív fogalom, ami neked tetszik az még nem biztos, hogy másnak is, és fordítva!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!